Sztárhírek

A várva várt hercegi esküvő

Elkelt a kisebbik angol herceg is, az angol trón hatodik várományosa. Minden képzeletet felülmúló érdeklődés kísérte ezt a nem mindennapi esküvőt.

A média, a tévétársaságok, magazinok, social média felületek beszámoltak a készülődés és maga az esemény minden percéről, részletes leírásokkal és tengernyi fotókkal látták el a nézőket, olvasókat.

    

Az esküvő valóban gyönyörű volt, a maga pompában mégis visszafogott (lásd a menyasszony ruháját), tökéletes koreográfiával és díszletekkel. A pár sugárzóan boldognak tűnt, a vendégek elegánsak voltak, a gyerekek bájukkal hívták fel magukra a figyelmet. A beszámolókat látva szinte úgy érezzük, hogy egy mesevilágba csöppentünk, ami történetesen nem egy film, hanem mégis maga a valóság. Sok fiatal lány ábrándozhatott arról, milyen lehet egy XXI. századi herceghez hozzámenni feleségül, nos, ezt most Meghan megtapasztalhatta. Ebbe a különleges élménybe azonban a hercegi pár az egész világot beavatta és így osztozhattunk örömükben és egy picit mindenki úgy érezhette ezen a napon, hogy a történelem részesei lehetett annak minden pompájával, örömével, szépségével, megismételhetetlenségével.

  

  

Fotó: Alexi Lubomirski / Courtesy of @KensingtonRoyal, Getty Images