Real wedding

Velencei álomesküvő

A norvég belsőépítész Phoebe Hveem vőlegényével, Pederrel, aki ingatlan befektető, egy kedves házaspár által találkozott először. "Oslo nagyon kicsi hely" - jegyzi meg Phoebe. "A megismerkedésünk után majdnem hat évig vártunk az esküvőre”.

 

Éppen Firenzében voltak, amikor Peder a Négy évszak kertjében kérte meg szerelme kezét. „Ha a helyszín került szóba, mindig Toszkánát képzeltük el, de Velencében járva nem volt kérdés, hogy itt lesz az esküvőnk”.

Az időpontot 2018 augusztusára tették és egy esküvő szervező segítségével meg is kezdték az előkészületeket. A menyasszony sok keresgélés után rátalált álmai ruhájára, melyet Instagramon talált meg. Tervezőjük Viktor & Rolf volt.

A ruha felső része egy egyszerű, elegáns darab volt, ám a tüll szoknya annál drámaibb.  "Nehéz volt lépni benne, sok segítségre volt szükségem" - nevetett Phoebe. "De szerencsére a szoknya elég könnyű volt és nem gyűrődő.

A látványos ruhához a menyasszony minimál ékszert választott. "Csak gyémántgyűrűt akartam, semmi mást" mondja. "Nincs semmi elegánsabb számomra." Hosszú szőke haját is csak lófarokba kötötte, nagyon kevés sminket kért, mivel friss, üde arcot szeretett volna az esküvőjén. "Azt akartam, hogy az emberek felismerjenek engem" - mondja. "Szerettem volna szuper természetesnek lenni, és hagyni, hogy a ruha önmagáért beszéljen." Phoebe koszorúslányai négy különböző ruhában voltak, Peder pedig egy Tom Ford szmokingban feszített.

A szertartás a Szent György templomban zajlott. A vendégeket négy hegedűművész üdvözölte, és a háttérben orgona szólt.

 

"Minden nagyon meghitt és nagyon szép volt" - mondja Phoebe.

 

 

Forrás: Vogue