Real wedding

Romantikus esküvő Toszkánában

Elizabeth Bal és David Molotsky először Hamptons strandján találkozott. Beszélgetésük nem akart véget érni, így este egy takaróval és egy üveg rozéval a parton folytatták ismerkedésüket. Mint kiderült, aznap volt a Perseidák meteorraj csúcspontja. Azóta a két fiatal ezt a napot mindig megünnepli…

 

Két évvel később David Firenzébe vitte kedvesét. Ez a város sokat jelentett a lánynak, hiszen itt tanult és szívében nagyon különleges helyet foglalt el. A lány gyanakodott egy kicsit, mintha érezte volna, hogy valami nagyon különleges dolog van készülőben. Így is lett, az egyik este David a Bardini kertben a naplemente nézése közben térdre ereszkedett és megkérte szerelme kezét.

A hely gyönyörű volt, így az esküvő tervezésekor el is döntötték, hogy Toszkánában szeretnék kimondani az igent. A hely keresésekor szempont volt, hogy csöndes, nyugodt, valamint, hogy a vendégek elszállásolása is megoldott legyen.

Elizabeth először egy gyönyörű, díszes ruhát választott, ám - elmondása szerint -, abban nem ő volt. Azonban, amikor egy Naeem Khan ruhát felpróbált, egyből érezte, hogy az lesz az igazi, abban látta magát igazán szépnek.

Az esküvő hétvégéje már csütörtöktől kezdődött. A vendégek érkezése, majd a próbák sok időt vettek igénybe. A nagy nap viszont esővel érkezett. A menyasszony barátnőivel beszélgetett, pezsgőzött egész nap egy köntösben. Vidáman és önfeledten készülődtek az esküvőre.

Az apró kápolnához vezető utat egy régi Fiat 500-sal tették meg, majd az oltárhoz édesapja vezette a menyasszonyt.

A szertartás után következett az igazi olasz ételekből összeállított ünnepi vacsora, majd tortával, tűzijátékkal és egy fergeteges hangulatú bulival zárult az este.

 

 

 

Forrás: Esküvői Divat magazin