Real wedding

Nem mindennapi szicíliai esküvő

A népszerű divatblogger (The Blonde Salad), Chiara Ferragni nemrégiben férjhez ment az olasz repperhez, Federico Leonardo “Fedez” Lucia-hoz.

 

A ceremóniára a szicíliai Noto-ban, egy csodálatosan feldíszített 19. századi kastélyban, illetve annak kertjében került sor. A rengeteg virág egészen sajátos, némi dekadens atmoszférát adott ennek az extravagáns esküvőnek.

Egy divatbloggertől mit is várhatnánk, mint hogy látványos ruhában mondja ki a boldogító igent. Nos Chiara 3 ruhát is felvonultatott ebből az alkalomból. A csupa csillogó, glamúros elsőt az esküvőt megelőző napon viselte, mely a Prada divatház ajándéka volt.  Menyasszonyi és a partin viselt ruháit pedig a Dior cég vezető tervezője, az olasz származású Maria Grazia Chiuri tervezte a blogger részére. Míg az esküvői ruhája egy magas nyakú, Grace Kelly inspirációjú, hófehér, habos, tüll és csipke kreáció volt, addig a 3. ruha egy pezsgőszínű királynős fazonú volt, szoknyáján tele rejtett üzenetekkel. Így megtalálható rajta a vőlegény a lánykérésre írt számából való idézetek, illetve közös gyermekükre, a pár hónapos Leon-ra utaló gyerekrajz imitációk.

 

   

 

 

Forrás: Vogue ​Fotó: David Bastianoni