Real wedding

Megerősítő fogadalom egy elbűvölő helyen

Samantha Angelo stylist és Peter Ostrega már 5 éve házasok. Ezt a kerek évfordulót szerették volna látványosan megünnepelni a barátaikkal, szeretteikkel. Mégpedig úgy, hogy a mulatságot egy házasságukat megerősítő szertartás előzze meg. 

 

Fontosnak tartották a kimondott szó, az eskü erejét abban a világban, ahol szinte már minden csak e-mailen vagy egyéb közösségi média felületen zajlik.

A csodálatos helyszín pedig adott volt: lakóhelyük, a Long Islad-i Sag Harbor nevű festői kis városa.

A feleség több ruhát is felvett erre a jeles alkalomra. Az elsőt barátja, Alejandra Alonso Rojas  tervezte.

 

"Ez a ruha volt a kedvencem a Resort 2018 gyűjteményéből" - mondja Samantha.

 

Kiegészítői egy Mikimoto gyöngysor, egy Anastasia Vitkina kagylós clutch és egy Liza Lubell által tervezett páfrányvirágos fejdísz voltak.

Második és harmadik ruhája káprázatos Naeem Khan toll díszítésű kreáció volt. A legutolsó modell tökéletesnek bizonyult a dokkban való vacsorázásra és az éjszakai táncra.

A szertartás után a vendégek felszálltak a két Hinckley-i jachtra és egy rövid utazást tettek mielőtt kikötöttek volna a vacsora helyszínénél, a pár vízparti otthonánál. A menü pazar volt: homár és steak Dom Perignon-nal. Később házi készítésű fagylaltszendvicseket fogyasztottak és vég nélkül táncoltak a kiváló jazz-re.  „Az estét egy késői fürdés zárta a forró kádban” – emlékszik vissza nevetve Samantha.

 

 

 

 

Forrás: Esküvői Divat magazin