Real wedding

Az ismert modell koppenhágai esküvője

Caroline Brasch Nielsen modell három évvel ezelőtt találkozott Frederik Bille Brahe-vel a fiatalember éttermében. Az ott történt rövid beszélgetés és viccelődés elég volt ahhoz, hogy a fiatalok egymásba szeressenek. 

 

Ám találkozásaikat nehezítette, hogy Caroline – aki Valentino, Fendi és Marc Jacobs kedvelt modellje –, az év nagy részében New Yorkban tartózkodik. Azonban ahogy ők fogalmaznak:

„Lassan azonban rájöttünk, hogy az élet együtt édesebb."

Az esküvőre augusztus 11-én került sor Koppenhágában. Mindenképpen egy baráti, meleg hangulatú, meghitt eseményt szerettek volna annak ellenére, hogy a násznép létszáma 300 körül volt. A vendégek és az ifjú pár az étterembe csónakkal érkeztek, ahol már a tenger gyümölcseiből összeállított finom vacsora és különleges borok várták őket.

Majd a mulatság megkezdésekor a DJ a „Seabird” című számot kezdte énekelni, ami arról szól, hogy egy tengeri madár elrepül, de tudja, hogy majd vissza kell mennie.

„A kapcsolatunkra hosszú időn ez volt a jellemző: gyakran kellett elutaznom, de mindig éreztem, tudtam, hogy vissza kell mennem hozzá” – emlékezett vissza Caroline a korábbi évekre.

 

 

 

Forrás: Vogue