Real wedding

Alexandra Carl stylist és Jacob John Harmer filmrendező elegáns esküvője

A dán stylist és vőlegénye augusztus 4-én a baptista egyház szertartása szerint házasodott össze Koppenhágában. 

 

A fiatal pár szerelmük és összetartozásuk csak egy nyilvános formájának tartották az esküvőt és nem egy előre szigorúan megtervezett ceremóniának. A menyasszony ugyan Londonban él és ott is találkozott a fiatalemberrel, de házasságkötésük helyszínéül Alexandra gyermekkorának idilli környezetét, Koppenhágát választották. „Ez egy teljesen más világ, csupa zöld és vadvirág mindenhol, csodálatos”- festi le szülőhelyét a menyasszony.

A készülődés Alexandra számára igazi kihívás volt, hiszen: „tudom, milyen fontosak a részletek, és milyen nehéz elérni azt, hogy valami igazán egyszerű és egyedi legyen, anélkül, hogy unalmasnak tűnjön”.

Ruhája, melyet a neves designer, Han Chong tervezett, hosszú ujjú volt, selyem gombokkal díszítve. Mivel Alexandra nem akart fátylat, ezért Chong egy különleges, gyöngyökkel szegélyezett köpenyt tervezett számára.

Amikor a pár a templomba lépett, Ennio Morricone Love Theme (Cinema Paradiso) dallamai csendültek fel, melyeket a menyasszony unokatestvérei szólaltattak meg.

„Úgy éreztem, minta a föld felett lebegnék”.

Megtörve a dán hagyományokat, a pár hosszú, forró csókot váltott. Majd a 150 fős násznép a vacsora helyszínénél konfetti esővel várta az újdonsült párt. Úgy tűnt, mintha nyáron havazott volna.

A mulatozás hajnalig tartott, majd a pár visszatért munkájához. A nászutat is elhalasztották a koppenhágai divathét miatt. Annak végeztével azonban meg sem álltak Görögországig, ahol a romantikus szigeteket járták, hajózták körbe. A hely, ahol szerelmük kezdődött.

 

 

 

Fotók: Vogue