Mosoly albuma

Kiss Annaléna Tímea érkezése bearanyozta a család életét

Köszönjük a Kiss család megkeresését, gratulálunk a picúrhoz. "Örömmel értesítelek Benneteket, hogy hosszú várakozás után, lányunk Kiss Annaléna Tímea 2016.12.20-án 12:50 perckor megérkezett hozzánk."

'14 év telt el azóta, hogy esküvőnk története megjelent újságotokban (2004/2) és egy évvel később, kisfiúnk, Kiss Gábor András születését is közzé tettétek (2005/1).

Gabesz igazán jó testvér, sokat segít az édesanyjának és féltve őrzi kishúga minden mozzanatát

 

Hogy miért váratott magára ilyen sokáig második gyermekünk? Ahogy korábban is megosztottam veletek, sajnos van egy autoimmun betegségem. Emiatt Gabeszka megfoganása és születése is álomszerű volt számunkra. Sajnálatosan a szülés után a betegség elhatalmasodott rajtam és nem volt más választás, csak az azonnali életmentő műtét. A műtét sorozat nehéz és kínkeserves volt, de sikeres! Ezt követően annyira rettegtem, hogy a terhesség esetleges szövődményként, ismét probléma adódna, hogy nem mertem vállalni ennek kockázatát. De ahogy teltek az évek, úgy próbáltam meggyőzni magam arról, hogy biztos minden rendben lesz.... Sajnos Gáborkának nem lehettem teljes értékű édesanyja a betegség miatt. Apa és nagymama segítségével vészeltük át ezt a 1,5 évet. Később, ahogy mindenki másnak nekünk is szembe kellett néznünk a gazdasági válság következményeivel. Ennek hatására, tovább halogattuk a babavárást. Végül 2014-ben találkoztam egy olyan nőgyógyásszal, aki már vezetett le szülést hasonló műtéten átesett kismamánál.  Tájékoztatott, hogy a sok hasi műtét miatt nagy az esély, hogy a petevezetékek le vannak tapadva, aminek következményeként a természetes teherbeesés valószínűsége csekély. Ettől függetlenül bátorított. Két évig tartó próbálkozás után, javasolta, hogy keressem fel a meddőségi központot. Úgy döntöttünk, hogy a sorsra bízzuk a dolgot és nem megyünk. Két héttel ezután várandós lettem. Mai napig nem hiszem el.....Annaléna akkor jött, amikor kellett. Anyagi helyzetünk stabilizálódott. Húsvét hétfőn fogant és december 24-re voltam kiírva.....

 

"Az életünk szebb lett. Annaléna nagyon jó baba. "

 

A baba nemére egy babaváró partin derült fény. Nőgyógyászom, Annaléna nemét egy lezárt borítékban adta át nekünk. Amit az egyik barátnőm egy cukrászdába vitt el azzal a kéréssel, hogy a borítékban szereplő nemnek megfelelően, készítsenek egy tortát. Amennyiben lány, úgy a tortában lévő töltelék legyen rózsaszín, ha fiú, akkor kék. Ennek megfelelően a vendégek is olyan színű ruhában jöttek, amilyen neműnek tippelték a kis pocaklakót. Bár mindegy lett volna, hogy fiú vagy lány ennyi várakozás után, de a töltelék rózsaszínű volt:)

 

Annaléna a család szeme fénye

 

Végül Annaléna a vártnál előbb, szülés megindítással érkezett a világra (bár szerettem volna, ha akkor jön, amikor ő akar). Az életünk szebb lett. Annaléna nagyon jó baba. Mosolyogva kel és két hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Imád fürdeni. Bátyjával mindig mosolyognak egymásra. Gabesz nagyon sokat segít nekem mindenben!

Vannak nehéz napok, de így "egészségesen" sokkal jobban veszem az akadályokat.

 

Ha ez egy álom nem szeretnék felébredni belőle........'

 

Forrás: Esküvői Divat magazin