Mini interjú

Villáminterjú Nagy Lászlóval, az Esküvői Kiállítás főszervezőjével

A kiállítás szervezésének forgatagában és sűrűjében tudtunk picit beszélgetni Lászlóval, a kiállítás főszervezőjével, arról hogy idén milyen újdonságokkal, látnivalókkal és programokkal találkozhatnak az esküvőre készülő párok illetve a még álmodozó látogatók.

Esküvői Divat: A január 27-28-án megrendezésre kerülő Esküvői Kiállítás már 14. alkalommal lesz a Papp László Budapest Sportarénában. Hogyan összegezné az eddigi tapasztalatokat?

Nagy László: Nos, valóban már jó pár éve rendezzük meg ezt a nagyszabású eseményt elsősorban a házasulandók és családtagjaik, barátaik részére. Minden évben igyekszünk az esküvői szakma rendkívül széles spektrumát felölelni, hogy mindenki megtalálhassa a maga elképzeléseinek és pénztárcájának megfelelő szolgáltatót.

Köztudott, hogy karácsonykor van az eljegyzések zöme, így adott, hogy ekkortól kezdik megtervezni esküvőjüket a jegyespárok. Januárban túl az ünnepek izgalmán, nyugodtan nekiállhatnak a szervezésnek. El szeretném oszlatni azt a téveszmét, hogy egy esküvő legtöbbször anyagilag padlóra küldi a családot. Ha időben, átgondoltan és türelmesen végigmegyünk a kiállításon, megtapasztalhatjuk, hogy kiállítóink azon vannak, hogy az érdeklődők minél jobban és kedvezőbben tudják igénybe venni szolgáltatásaikat. Sokan egyébként vásári kedvezményeket is adnak erre a két napra.

Itt említeném meg, hogy mint eddig is, idén is kiállítónk lesz az Emberi Erőforrások Minisztériuma, ahol első kézből kaphatnak az érdeklődők információkat az állami juttatásokról.

E.D.: Idén milyen újdonságokkal, programokkal várják a látogatókat?

N.L.: Mint ahogy eddig is minden évben, számos színpadi programmal, divat-, fodrász-, virágkötészeti bemutatókkal, zenei blokkokkal. Azonban felmerült egy olyan igény, hogy egy intimebb, csöndesebb közegben jó lenne szakértőkkel beszélgetni. Így lesz még egy kis színpadunk, ahol interaktív formában sminkesekkel, fodrászokkal, virágkötőkkel, stb. beszélgethetnek a nézők, és még közelebbről megtapasztalhatják a legújabb trendeket. Külön érdekesség – a ma oly divatos DIY – nálunk is megjelenik több helyszínen is, ahol a látogatók kipróbálhatják kézügyességüket. De ez legyen meglepetés!

Játékra is invitáljuk a kedves vendégeinket. Ha bizonyos pontokon végigmennek és apróbb, játékos feladatokat megoldanak, a végén ajándékot kapnak.

Ezen kívül számos tombolát is kisorsolunk, minden nap két alkalommal is.

Várjuk tehát a párokat, családokat és mindenkit, aki közvetve vagy közvetlenül érintve van esküvői „témában”, hogy egy nagyon tartalmas, kellemes hétvégét töltsenek el velünk és kiállítóinkkal, fellépőinkkel a Sportarénában január utolsó hétvégéjén.

 

   

Fotók: www.eskuvoi-kiallitas.hu, Trenka Attila