Legújabb trend

Báli trend - 2018

Javában tart a báli szezon, ezért azok kedvéért, akik tanácstalanul állnak a szekrényük előtt, hogy mit is vegyenek fel, néhány támpontot, ötletet, javaslatot adunk az idei báli trendet illetően.

Mint tudjuk, az év színe az ultraviola, tehát egyszerűsítve a lila hódító útjára indult. Ám halkan jegyeznénk meg, hogy ez a szín nem mindenkinek áll jól. Természetesen a fekete örök divat, komorságát fehér, piros, ezüst kiegészítőkkel enyhíthetjük. A lágyabb színek mindig előnyösek, főleg azoknak, akik már túl vannak hamvas éveiken. A pasztell árnyalatok, a bézs, az ezüst, az ekrü, stb. mindig lágyítják az arcot, tehát hajnaltájban sem tűnünk annyira törődöttnek.

  

 

 

No és az anyagok! A finom, lágy esésű muszlinok, selymek, tüllök ideje jött el. Hagyjuk a nagy, látványos, már-már jelmez-szerű ruhakölteményeket! Inkább az alakot követő vagy legalábbis sejtető fazonok most a divatosak.
A díszítés azonban lehet feltűnő. A kristály, a gyöngy applikációk, főleg az estélyi viseletekben, igazán látványosak és luxus kinézetet adnak.

A csipke továbbra is hódít. Nincs is szebb, mint egy csipkebetét a dekoltázsnál vagy egy különleges hátmegoldásnál, esetleg az ujjnál. Takar is és sejtet is, nem ez a célunk?

Az ékszerekkel kapcsolatban pedig fogadjuk meg Coco Chanel tanácsát:

Mielőtt kilépsz az ajtón, nézz bele a tükörbe és vegyél le egy ékszert.

              

 

Képek forrása: Zuhair Murad // Elie Saab // Atelier Emé