Hírek a nagyvilágból

A Casadei lány olaszországi esküvője

Arianna Casadei, a luxus lábbeli márkájának kreatív igazgatója, házasságot kötött Nicolò Zaghini-val San Mauro Pascoliban, Olaszországban. Az esküvő időpontja tökéletesesnek bizonyult, hiszen a családi vállalkozás szeptemberben ünnepli 60. évfordulóját.

 

Kislánykorom óta arról álmodtam, hogy egy Elie Saab ruhában menjek férjhez – meséli Arianna. Így tehát szüleivel ás koszorúslányaival elrepült Párizsba, hogy ruhát válasszon. „Először nem akartam ezt a modellt felpróbálni, valami másra vágytam egy ilyen fontos alkalomra. De az apám győzködött, hogy vegyem azért fel. Nos, igaza lett, szerelem volt első látásra.” – emlékszik vissza a menyasszony.

 

Fotó: Marco Onofri

 

A cipő kérdése természetesen kiemelt szerepet kapott. Édesapja meglepetés lábbelit készíttetett lányának. Az 1960-as évek óta a cégnél dolgozó hímző Oriana két hétig személyesen varrta össze a kristálycseppeket és a csillogó elemeket, hogy az ezekből összerakott kristályos virágokat a szandál díszítő csipkéire applikálhassa. A cipő talpára apja ezt írta: Alla mia cucciola ("Kedves kislányomnak").

„Az esküvő napján nemcsak cipőt viseltem" - mondja Arianna,

hanem a szeretet és a szenvedély kifejezését, amely mindannyiunkat összekapcsol az üzletben és az életben egyaránt.

 

Fotó: Marco Onofri

 

Június 30-án este a menyasszony és a vőlegény a Torlonia-templomban házasodott. "Szerettünk volna közel lenni a családunk gyökereihez" - jegyzi meg Arianna. A kék a kedvenc színük, ezért minden virágdíszükben felfedezhető volt ez. A vacsora különleges élményt nyújtott - piadina, sonka, szalámi és kenyér és élő főző show. Az egyetlen dolog, ami nem volt olasz: az a pezsgő.

„Miközben Ed Sheeran Perfect című számára táncoltunk, háttérben pedig tűzijáték ment, úgy éreztem, mintha csak mi ketten lennénk" - emlékszik Arianna – egy álom, mely megvalósult.

 

Fotó: Marco Onofri

Fotó: Marco Onofri

 
Forrás: Vogue