Gasztro

Hatalmas sikert aratott az ausztrál testvérek nem mindennapi ötlete

Három ausztrál testvér Nutellás fánkjait rózsacsokrok mintájára kezdték el árusítani Sydney-ben.

A Dessertboxes, vagyis Desszertdobozok névre keresztelt cég célja ezekkel a szokatlan formájú és összetételű csokrokkal, hogy az unalmas ajándékcsomagokat és virágcsokrokat jópofa és finom desszertkombinációkkal váltsák fel. A kreációikat mindenféle különleges alkalomra be lehet vetni, így Valetin-napra, Anyák napjára, ballagásra is tökéletes ajándék, sőt extrém és bevállalós menyasszonyok esetében még esküvői csokornak is.

 

Gyönyörű ajándék a fánkok szerelmeseinek Fotó: dessertboxes

 

A testvéreknek csupán 3 hónap elég volt ahhoz, hogy bebizonyítsák: a legfurább ötletek is óriási népszerűségre tehetnek szert. Samantha Khater a Dessertboxes egyik alapítója a Daily Mailnek elmesélte, hogy szerintük mindenki olyan ajándékra vágyik, ami megismételhetetlen.

Nem utolsó sorban a fánkcsokrokat a férfiak is ugyanúgy élvezhetik, ellentétben a virágcsokrokkal, melyeket leginkább csak nőknek ajándékoznak.

Nézzünk egy-két árat is! Egy 12 „szálas” fánkcsokor 78 dollárba, azaz 15 900 forintba kerül, így a fánkkészítő testvérek több mint napi 800 ezer forintnak megfelelő ausztrál dollárt tehetnek zsebre.

    

Esküvői csokor fánkból?! Miért is ne? ​

 

A fánkcsokrokat gyönyörű dobozokban, színes papírokkal és névre szóló Nutella-fecskendőkkel kézbesítik.

  

 

Töltött, sima, díszes, hagyományos... Fotó: dessertboxes

 

Forrás: www.szeretlekmagyarorszag.hu