Életmód

Élményesküvő a Spirit Hotelben

A mintegy 12 000 lakosú kis romantikus város, Sárvár 1961-ben került – nyugodtan mondhatjuk - a világ érdeklődésének középpontjába. Ugyanis az akkor végzett olajfúrások során értékes gyógyvizet találtak, így mára ez a város az egészségturizmus egyik legvonzóbb helyévé vált.

Itt található a számos nemzetközi díjjal kitüntetett ötcsillagos luxus szálloda, a Spirit Hotel Thermal Spa. Elnevezése mögött komoly filozófiai tartalom áll, hiszen a szálloda öt csillaga az őselemek, a föld, a víz, a levegő és a tűz univerzális harmóniáját jelképezik, amelyek ötvözetéből ered ötödikként a hotel lényegi szellemisége (Spirit).

Lenyűgözően szép  belső terek Fotó: Spirit Hotel Thermal Spa *****

 

Az építészeti kialakításában is fontos szerepet játszik az öt elem. Az érintetlen környezet, a sárvári hét tó, az erdők, melyek körülveszik a szállodát, mind a teljes kikapcsolódást és a feltöltődést hivatottak biztosítani.A hotel igényes design-ja, a nemes, természetes anyagok, a gazdag növény- és virág díszítései, óriási üveghomlokzata mind mind a tökéletes harmóniát és békét sugallják.

Mindezek az adottságai tökéletes helyszínéül szolgálhatnak egy álomesküvőhöz.

Ideális helyszín egy igazán luxus és elegáns esküvőhöz Fotó: Spirit Hotel Thermal Spa *****

 

A szálloda szolgáltatásai közé sorolható, hogy a házasulandó pár teljes kikapcsolódását és feltöltődését garantálja, megszervezi az anyakönyvvezetőtől a virágdíszítésen, zenén, sminken, fodrászon át a fotózást, a limuzin szervízt, valamint a teljes cateringet. Kisebb létszámú polgári esküvő esetében csodálatos helyszín lehet a szalon vagy a szálloda gyönyörűen ápolt, virágokkal teli kertje vagy a közeli hét tó festői partja. A házasulandó pároknak ajánljuk a hely külső és belső lenyűgöző design-ja miatt esküvői fotózás helyszínnek. A hatalmas konferencia terme több száz fős esküvőre is alkalmas, de mivel szekcionálható, így kisebb létszámúnál is tökéletes. Még színpad is található itt, a zenekarnak vagy az esetleges fellépőknek az elhelyezése is megoldott.

A szálloda szolgáltatásai minden esküvő körüli teendőre kitér, így a párnak csak feltöltődnie kell a Nagy napra Fotó: Spirit Hotel Thermal Spa *****

 

A szálloda konyhája szinte bármilyen gasztronómiai kérésnek eleget tud tenni akármilyen különleges, egyedi elképzelés is legyen az.  A hely filozófiájából adódóan a természetes, egészséges alapanyagokat részesítik előnyben. A tökéletes ízvilág, az ínycsiklandozó ételkülönlegességek és a látvány mindenképpen garantált. Az ünnepi vacsora elhelyezését tekintve, lehet szervírozott vagy büfé asztalos, a vendégek biztosan elégedettek lesznek mind az ételek, mind a szervírozás és a dekoráció tekintetében. Sem az ifjú párnak, sem a násznépnek sem kell a lakodalom után elvonulnia, hiszen várja őket a pihentető, kényelmes szobák valamelyike. Hogy aztán másnap egy levezető fürdőélménnyel gazdagodva távozhassanak innen a testet-lelket ápoló és élményeket adó Spirit Hotelből. 

Az esküvő utáni fáradalmakat az ifjú pár és násznépe kipihenheti a szálloda termál részében Fotó: Spirit Hotel Thermal Spa *****

 

Forrás: Esküvői Divat magazin