Címlaplány

Királynő a címlapon

Címlapunk tervezésekor az volt az elképzelésünk ‒ mivel téli számról van szó ‒, hogy hideg, jeges, csillogós hangulatot varázsolunk a képre. Valahol egy jégkirálynőt képzeltünk el, aki egy gyönyörű ruhában ezüst és fehér színben ragyog majd a fotón. Aztán az elképzelésünk olyannyira megvalósult, hogy valódi királynő lett címlaplányunk: Bíró Barbara Cynthia, a Miss Health & Beauty 2018 első helyezettje. Úgyhogy címlapunkon egy igazi jégkirálynőt láthatunk.

Ismerkedjünk meg vele!

 

Ezúttal is egy saját tervezésű modellt választottunk címlaplányunk számára. Ez egy igazi királynőruha, amiben csodálatosan lehet vonulni a nagy napon. Extra hosszú uszállyal, impozáns alsó résszel rendelkezik. A felső gyöngyökkel, kristályokkal gazdagon díszített. A csipkében található ezüstszálak jól harmonizálnak a kép télies, jeges hangulatával. A ruha, a háttér és a hangulat tökéletes összhangban van.

 

 

Királynői megjelenés, csupa pompa Barbi

 

Egy igazán finom és klasszikus szín-összeállítású sminket gondoltam ki Barbarának, amivel a téli hangulatú ruha és fotózás kiegyensúlyozott része tudott lenni. A finom kékesszürke-nyers fehér ötvözet adta az alapszín-kombinációt, párosítva természetes színárnyalatokkal. Az egész arcon a trendeknek megfelelően és a jeges fényhatás miatt hideg rózsaszín highlightert használtam az üde ragyogás végett. Az ajkat folyékony pigmenttel színeztem, így érve el az élettel teli hatást.

Frizurának egy laza spanyol kontyot tűztem a fátyol és a különleges ruha miatt, és hogy a Jégkirálynőnk légies finomságát megtartsam.

 

 

Igéző pillák, vörös ajkak

 

A címlapfotózás hangulatában egyetértettünk a stábbal, így a fotóstúdió belső enteriőrje tökéletesen illeszkedett a királynő személyiségéhez. A mennyasszonyi ruha szépségével és méretével teljesen lenyűgözött, és tudtam, hogy még a hatalmas stúdió is kicsinek bizonyul mellette. Fontos volt számomra megtartani az arányokat, a fények hatása és azok terelése segített ebben. Barbarával több alkalommal fotóztam az évek során, így minimális segítséggel pillanatok alatt érezte a királynői szerepet. Úgy gondolom, méltó hangulatot tükröztünk alkotásunkkal.​

 

 

Szép mozdulatok, kecses tartás és jöhet a megnyerő királynői mosoly! 

 

Villáminterjú Barbival 

Barbi számos szépségversenyen bizonyított már

 

Esküvői Divat: Mit tanulsz/tanultál?

Biró Barbara Cynthia: Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem anglisztika szakon vagyok végzős hallgató. Ez előtt elvégeztem egy irodavezetői OKJ-t, illetve tervben van, hogy a diploma megszerzése után mesterképzésen folytassam a tanulmányaimat. Az utóbbi időben nagyon érdekel a marketing is, illetve elkezdtem olasz nyelvet tanulni az angol mellé.

 

E.D.: Kedvenc időtöltésed?

B.B.C.: Nagyon szeretek kirándulni, utazni, új helyeket felfedezni.

 

E.D.: Mit jelent számodra a divat?

B.B.C.: Alapvetően szeretek divatosan öltözni és inspirálódni, hogy épp mik az aktuális trendek. Kedvelem a letisztultságot, a sportos és elegáns darabokat egyaránt.

 

E.D.: Mit gondoltál először, amikor kimondták a verseny végén a neved, mint királynő?

B.B.C.: Leírhatatlan érzés volt, megmondom őszintén, hogy nem számítottam rá. Visszatekintve azt gondolom, hogy azért sikerült ilyen jól ez a verseny, mert nem görcsöltem rá, csak jól akartam érezni magam. Nagyon jó lehetőségként tekintettem erre a szépségversenyre, hogy új embereket ismerjek meg, kapcsolatokat építsek és pár év kihagyás után visszacseppenjek a modellvilágba.

 

E.D.: Királynőként milyen nemes célt támogatnál?

B.B.C.: Nagyon szeretném támogatni a gyermekek tanulását, ezen belül is a nyelvtanulást. Emellett nagyon fontosnak tartom a környezetvédelmet. A Greenpeace indított most egy kampányt, amit jómagam is aláírtam, és arra buzdítanám a kedves olvasókat, hogy tegyék meg ők is; ez a kampány felszólítja a nagy vállalatokat, hogy szüntessék meg az egyszer használatos műanyagok használatát.  Van egy kutyusom is, így nagyon fontosnak tartom az állatok védelmét és szeretném támogatni az állatkísérlet-mentes termékeket is, nyáron kettő ilyen céggel is volt lehetőségem együttműködni.

 

E.D.: Romantikus vagy?

B.B.C.: Inkább azt mondanám, hogy nagyon szeretem a figyelmességet, és én is szeretek odafigyelni arra, hogy másnak jót tegyek a cselekedeteimmel.

 

E.D.: A legszebb magyar szó?

B.B.C.: A szeretlek; hatalmas nagy jelentőséggel bír ez a szó, ha szívből, őszintén mondják. Emellett szerintem a bocsánat is egy nagyon erős szó tud lenni és sok mindent meg tud változtatni.

 

E.D.: Sportos vagy elegáns?

B.B.C.: Általában inkább sportos vagyok, a hétköznapokban nagyon szeretem a kényelmes dolgokat, viszont néha nagyon jólesik csinosan, elegánsan felöltözni.

 

E.D.: Vendégként mit szeretsz legjobban egy esküvőn?

B.B.C.: A legszebb pillanatot, amikor kimondják az igent. Annak az egyetlen rövid kis szónak olyan jelentősége van, annyi érzelmet ötvöz magában abban a pillanatban, csodálatos.

 

E.D.: Három szó, ami eszedbe jut a házasságról?

B.B.C.: Harmónia, szeretet, összetartás.

 

E.D.: Hogy érezted magad a fotózáson, és mi volt a legjobb benne?

B.B.C.: Fantasztikusan éreztem magam a fotózáson, már maga a ruhapróba is nagyon jó hangulatban telt. Gyönyörű szép ruhákba bújni melyik lány nem szeret? Egy profi stábbal volt lehetőségem együtt dolgozni, minden percét élveztem. Már nagyon várom, hogy láthassam a végeredményt.

 

E.D.: Melyik a kedvenc városod?

B.B.C.: Budapest, emellett Barcelona és Dubaj is nagyon megtetszett az utóbbi időben.

 

E.D.: Film, amit többször megnéztél?

B.B.C.: Utazók

 

E.D.: Zene, ami mindig szól?

B.B.C.: Lost Frequencies ‒ Crazy

 

Köszönjük stábunknak!

Fotó: Dévai Fotó // Smink, haj: Tórizs Hajnalka Make-up artist / Hairdress & hat designer // Ruha, fátyol, ékszer: Almássy Éva Lux Esküvői Ruhaszalon // Fejdísz: ThHeadcouture // Modell: Modell: Bíró Barbara Cynthia/Miss Health & Beauty 2018 első helyezettje

Köszönet a Studio Lightroom-nak a helyszínért.