Újdonságok

ZEMA, a magyar ŐSERŐ, amely mindig velünk lehet

Magyar ékszer, magyar porcelánból, magyar motívumokkal. A Pálházán készült ZEMA ékszerek 2018-as új ékszerkollekciójába nyújtott bepillantást az idén 9 éves és már nemzetközi szinten is egyre ismertebb brand. Bemutatkozott az ŐSERŐ a nagyközönségnek, melynek folytatása jövőre várható. 

A ZEMA ékszerkollekciókról általánosságban elmondható, hogy kizárólag prémium minőségű, exkluzív, forma- és mintaoltalommal védett ékszereket tartalmaznak, melyeket egyedileg kézzel festenek a finomporcelán alapra. Az ékszerek teljes mértékben Magyarországon készülnek.

Ezen a héten debütált a márka showroom-jában a legújabb jövő évi, ŐSERŐ elnevezésű kollekció egyike, amelyet az ősi elemek színei, a régi korok formavilága, szikrázó jegyek és a kifinomultság jellemeznek.

Az új ékszerkollekció egyes darabjait autentikus népművészeti ornamentikákkal díszítették, melyek különböző korokat idéznek meg. Így szeretnék megőrizni és feleleveníteni a gyönyörű, régi magyar motívumokat, hogy azok jelen korunk részesei is lehessenek.

A nyílt nappal egybekötött bemutató háziasszonya Dr. Csisztu Zsuzsa volt, aki immár 5 éve a ZEMA ékszerkollekcióinak arca és nagykövete. Elmondása szerint az egyedi technikával készített ékszereket különleges alkalmakkor is viseli, hiszen ezek stílust teremtenek és eleganciát sugároznak.

www.zemajewels.hu