Újdonságok

Új illat a GUCCI-tól: BLOOM NETTARE DI FIORI

„Egy telt, fehér virágos illatot képzeltem el, amely egy szempillantás alatt hatalmas, illatos virágokkal és növényekkel gazdagon benőtt kertbe repít el. A kert épp olyan gyönyörű, mint a nők; sokszínű, vad, változatos, minden meg van benne. A Gucci Bloom ennek a képzeletbeli kertnek az illatát idézi meg.” - Alessandro Michele

 

Ezzel az elképzeléssel kezdődött a különleges Gucci Bloom trió története. Az első, teljes egészében Alessandro Michele elképzelése alapján megalkotott illatcsalád, egy modern filozófiát közvetít, amely a Gucci Ház iránymutató víziója is egyben: felkarolja a női lélek mélyről fakadó szabadságvágyát, hogy a nő azzá válhasson, aki lenni szeretne. A kreatív igazgató által megálmodott színek, dekor és minták hangsúlyozzák a nők természetes szépségét, kifejező erejét és egyediségét - virágzó szépségűek.

Ezen a koncepción alapszik mindhárom illat.

 

A család első tagja: Gucci Bloom

Kiváló minőségű, magasan koncentrált, természetes összetevők ötvözete. A tubarózsa csodálatos illatharmóniát alkot a páratlan jázminnal. A parfümgyártásban első alkalommal használt illatjegyet is tartalmaz: a lonc-ot. A növényből nyert illatjegy enyhén púderes és édes. Nőies illata tökéletesen illik a Bloom virágcsokrot idéző kompozíciójába.

A nők eredetiségét és sokféleségét ünnepli.

 

A középső testvér: Gucci Bloom Acqua di Fiori

Megalkotásában Alberto Morillas mester parfümőr is közreműködött. Az új illat megtartotta a Bloom eredeti, virágos akkordjait, azonban egyedi, izgalmas jegyekkel bővült. Mint például az intenzíven zöld és üde vizes jegy, a zöld Galbanum és a törékeny feketeribiszke rügy.

Az ifjúság sugárzó vitalitását és energiáját állítja középpontba.

 

A család legfiatalabb tagja: Gucci Bloom Nettare di Fiori

A teljes pompájukban kinyílt virágok gazdag és intenzív aromáját zárja illatüvegbe. Lényegében az eredeti Gucci Bloom ciprusos-virágos változata. Megalkotása szintén szoros együttműködésben zajlott Alberto Morillas parfümőrrel. Főként a nőiességet árasztó rózsa és az Osmanthus virág érvényesül, az eredeti illatban is megtalálható jegyek között. A meghatározóan virágos jelleg mellet olyan fás akkordokkal is kiegészül, mint például az intenzív gyömbér.

 

 

Készen állsz, hogy Te is virágba borulhass? #InBloom #NettareDiFiori @gucci