Újdonságok

SKIN CAVIAR LUXE CREAM: EGY REMEKMŰ ÚJRAALKOTVA

Bizonyos dolgokat nem csak szépségük vagy kifinomultságuk miatt tartunk remekműveknek, hanem azért is, mert mély érzelmeket keltenek, mert értékesek, mert az innováció, a szakértelem, vagy a tökéletesség filozófiájának csodálatos példái. A La Prairie több mint 30 évvel ezelőtt a legpazarabb bőrápolók megalkotása során felfedte a világ számára a kaviár egyedülálló, bőrtápláló és regeneráló erejét, miközben létrehozta a formatervezés, a tudomány és a kényeztetés igazi remekművét.

Ma a La Prairie újraalkotja mesterművét, azon elképzelés által inspirálva, hogy egy mestermű egyidejűleg lehet régi mégis örökké új. A remekmű az idő korlátait átlépve tovább él. Hatása nem szűnik meg. Stílusa jellegzetes, technikája igényes, egyensúlya világos, harmóniája kifinomult.

Több évnyi kutatás után, mely páratlan kaviár szakértővé avatta, a La Prairie újra felfedezi a kaviárt egy új készítmény által: a Skin Caviar Luxe Cream újraalkotva kaviár Premierrel egy olyan hidratáló arcápoló, amely egyedülálló dimenzióját kínálja az érzéki élvezeteknek, valamint a még soha nem látott feszesítésnek és liftingelésnek.

A KAVIÁR TUDOMÁNYÁNAK MESTERMŰVE

Az 1987-es bevezetésével a La Prairie lehetővé tette a tengerek mélyéről kinyert kaviár kivonat addig elképzelhetetlen használatát, hogy a bőrt élettel töltse meg. A Skin Caviar kollekció több mint 30 év után is folyamatosan meglep bennünket, hiszen a kezdetektől fogva folyamatosan fejlődik annak érdekében, hogy kivételes feszesítést és megemelést biztosítson élenjáró hatékonysággal párosítva. A folyamatos kutatásoknak és új technológiai fejlesztéseknek köszönhetően megszületett a kaviár víz, ezt követően pedig a kaviár abszolútum. Most egy új korszak kezdődik a kaviár tudományában a kaviár Premierrel.

A La Prairie áttörő kaviár tudományának köszönhetően a természetes kaviár kivonat kiegészül kaviárszerű összetevőkkel. A kaviár Premier ennek a hihetetlen innovációnak az eredménye. A kaviár Premierrel a kaviár teljes potenciálját most először sikerült teljes mértékig kiaknázni így növelve meg a hatékonyságát. A kaviár új formulájával újraalkotott Skin Caviar Luxe Cream semmihez sem fogható, látványos eredményt biztosít.

A La Prairie Exkluzív Sejt Komplexével kombinálva -, mely élenjáró biotechnológiai kutatások eredményeként jött létre, hogy új életet és energiát biztosítson minden egyes sejt számára ott ahol a szépség születik- egy rendkívüli készítmény a legendás feszesítéshez és megemeléshez. A kaviár jótékony hatásai fokozódnak és megsokszorozódnak. A bőr igazi átalakuláson megy keresztül. Az arcvonások kontúrosabbá válnak, a bőr feszessége, tónusossága és rugalmassága javul.

A FORMATERVEZÉS MESTERMŰVE

Attól a pillanattól kezdve, hogy az ikonikus kobalt kék tégelyt megpillantjuk az ezüst dobozban egyértelművé válik, hogy egy mesterműről van szó. A Bauhaus mozgalom által inspirált geometriai vonalak, a letisztult minimalista Helvetica tipográfia a Skin Caviar Luxe Cream tégelyét az elegancia megtestesítőjévé avatja. A színgazdag üvegtégely polírozott ezüst kupakjával precizitást és tisztaságot tükröz. A formatervezés már a bevezetés pillanatában ikonikussá vált és azóta is megmaradt tisztelgés gyanánt a Skin Caviar Collection öröksége előtt.

A KÉNYEZTETÉS MESTERMŰVE

Az újraalkotott Skin Caviar Luxe Cream igazi ünnep az érzékek számára. A kényeztetés rendkívüli pillanatait kínálja, ahogy finom mozdulatokkal felvisszük a bőrre. Az ikonikus érzéki élvezet a Skin Caviar megszokott illatának és pazar textúrájának modern interpretációjában mutatkozik be; a krém lágyan siklik a bőrön és kivételesen puhává varázsolja azt.

A SKIN CAVIAR RITUÁLÉ

Tapasztaljuk meg a legendás liftingelést és feszesítést a választás luxusának értelmében két különböző textúrában. Mind a Skin Caviar Luxe Cream-et, mind a Skin Caviar Luxe Cream ● Sheert újraalkottuk Caviar Premierrel. Alkalmazzuk reggel és este a tisztítás és tonizálás után, a Skin Caviar Essence-in-Lotion és a Skin Caviar Liquid Lift szérum felvitelét követően. Ha egy kis extra éjszakai kényeztetésre vágyunk, használjuk a Caviar Premierrel gazdagított és újra alkotott Skin Caviar Luxe Sleep Mask-ot.

A krém tisztaságának megőrzése érdekében használjuk a fényes spatulát, ezzel tegyünk fel kis mennyiséget az ujjbegyekre. Finoman vigyük fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, felfelé és kifelé irányuló simító mozdulatokkal. Nappalra a rituálé utolsó lépéseként alkalmazzuk a Skin Caviar Concealer ● Foundation SPF 15 vagy Skin Caviar Essence-in-Foundation SPF 25/PA+++ alapozó valamelyikét a tökéletes megjelenés érdekében.

 

A luxus krémek királynője Fotó: la prairie

További infó: www.laprairie.com