Újdonságok

PLATINUM RARE CELLULAR LIFE-LOTION - ahol a bőrfiatalítás csúcsa kezdődik

A divat-, az óra-ékszer-, a drágakő létrehozásának művészete – azon mesterségek, amelyek a szakértelmet a művészet magas szintjére emelik - külön-külön léteznek a világban; olyan dolgok, melyeket körülleng a merész kreativitás, a mesteri szakértelem, a legrendkívülibb alapanyagok alkalmazása és az exkluzív találkozása a kivételessel. Bőrápolása megalkotása során a La Prairie ugyanazokat az elveket követi, mint a fent említett mesterségek, kezdve a legnemesebb alapanyagok gondos kiválogatásától a legtökéletesebb termékek, valamint a lélegzetelállító design megtervezéséig. 

 

A kézművesség értékeinek legékesebb példája talán a La Praire Platinum Rare Collection, egy vágyakból szőtt álom, melynek használata pompás, érzéki élvezetet kínál éppenúgy, ahogy az igazi luxus házak legdekadensebb alkotásai is.

A szakmai hozzáértés luxusának és a kivételes bőrápoló tulajdonságoknak fúziója garantálja a legmagasabb szintű bőrfiatalítást; a La Prairie magas művészete segít újra visszanyerni a bőr fiatalos kinézetét. Ennek a filozófiának eleget téve a Platinum Rare Collection újra meghatározza a bőr újjászületéséről kialakult eddigi nézeteket. A legmagasabb szintű bőrfiatalítás nem csupán a La Prairie-re egyedülállóan jellemző tradícióit – merész innovációk, rá jellemző szakértelem, a legritkább és legnemesebb alapanyagok használata, kifinomult és elbűvölő élmény - foglalja magában, hanem azokat egy magasabb szintre is emeli. A Platinum Rare csúcsszintű bőrfiatalításának első lépése a La Prairie svájci laboratóriumából származó legújabb innováció, a Platinum Rare Cellular Life-Lotion, egy olyan páratlan készítmény, mely az élet forrásából született és új korszakot nyit a bőr életében. Megalkotóit a platina ereje és örökkévaló szépsége inspirálta, vele kezdődik el a bőrfiatalítás csúcsa.

“AZ EGYETLEN, KIRÁLYOKHOZ ILLŐ NEMESFÉM”

XVI. Lajos, francia király vezette be a kifinomult színnel finoman ragyogó platinát. Ez volt az egyetlen fém, amelyet Versailles-ban az udvarház asztalainak és pipereasztalainak dekorálására használtak. Azóta a pompás és előkelő platina az exkluzivitás alapvető jelképe. Emiatt az exkluzivitás és ritkaság miatt választották a tökéletesség csúcsának szimbólumává, az ízlés, a méltóság és az elegancia kifejező eszközévé. A La Prairie kutatói felfedezték, hogy a platina szépsége túlmutat tetszetős megjelenésén. A bőrfiatalító peptidek erőteljes katalizátoraként minden egyes Platinum Rare készítmény alap összetevőjévé tették, hogy mint a csiszolatlan drágakő átalakuljon a tapasztalt mesterember kezei között csúcskategóriás bőrfiatalító készítménnyé.

A BŐRFIATALÍTÁS BELÜLRŐL KEZDŐDIK

A kollekció többi termékéhez hasonlóan a Platinum Rare Cellular Life-Lotion is a platina örökkévalóságát hordozza. Több évnyi kutatás eredményeként ez az igazi mestermű a Platinum Rare bőrfiatalító rituáléjának első, kihagyhatatlan lépését kínálja. A Platinum Rare Cellular Life-Lotion egy tökéletes, könnyű, lotion állagú esszencia, amely a bőr fiatalos kinézetét szavatolja azáltal, hogy támogatja a sejtszintű méregtelenítési folyamatokat és előkészíti a bőrt az utána következő bőrfiatalító arcápolók befogadására. Használatának eredményeként az arcbőr megszabadul a méreganyagoktól, megújul és működése helyreáll.

A bőr öregedési folyamata a halmozódó károsodások és a fokozatos funkcióromlások következménye. A bőrfiatalítás azt jelenti, hogy egyrészről megszüntetjük a bőrt ért károsodásokat és megelőzzük az újabb károk kialakulását, másrészről pedig helyreállítjuk az optimális bőrfunkciókat. A bőrfiatalítás tehát nagyban függ az optimális sejtműködéstől, a sejtek energiatermelésétől, és attól, hogy a sejtek mennyire képesek megvédeni magukat a külső és belső irritáló tényezőktől. A Platinum Rare Cellular Life-Lotion ezen a három szinten fejti ki hatását. Első lépésben támogatja a bőr sejtjeinek azon képességét, hogy eltávolítsák és újrahasznosítsák a károsodott fehérjéket, ezáltal biztosítja a megfelelő sejtműködési folyamatokat. Második lépésben segíti a károsodott mitochondriumok újra felhasználását, így gondoskodik a sejtek megfelelő energiaszintjéről. Végül segít a bőrnek megvédeni magát a külső és belső stressz negatív hatásaitól azáltal, hogy támogatja a bőr saját méregtelenítő- és antioxidáns enzim hálózatát. A forradalmi Platinum Peptiddel és a bőr méregtelenítő folyamatait támogató, hatékony összetevőkkel gazdagított Platinum Rare Cellular Life-Lotion a La Prairie Exkluzív Sejt Komplexével is kiegészül, mely tápanyagokkal és fiatalító elemekkel látja el a bőrt. Ennek eredményeképpen a finom vonalak és ráncok kisimulnak, a bőr rugalmasabbá válik, felszíne egységes és sima lesz.

RENDKÍVÜLI DESIGN

A Cellular Life-Lotion tégelyének, mint minden, a Platinum Rare Collectionben lévő készítménynek a designja közvetíti a részletekre való kényes odafigyelést és visszatükrözi a legfelső szintű kézművesség értékeit. A mély ametiszt tónusokba öltöztetett hosszú és fényes tégely minden egyes vonala szöget zár be egymással. Minden felület, a kupak minden oldala úgy van kialakítva, hogy váratlan és meglepő módon fogja be a fényt, pontosan úgy, mint egy szakszerűen csiszolt drágakő. A szimmetriákra, a vizuális egyensúlyra és a harmóniára való gondos odafigyeléssel létrehozott alkotás jól szemlélteti a belsejében rejlő csúcskategóriás bőrfiatalítást.

A BŐRFIATALÍTÁS ÉLMÉNYE

A legmagasabb szintű bőrfiatalító rituálé legelső lépéseként a diszkréten irrizáló, ametiszt színű Platinum Rare Cellular Life-Lotion kerül az arcra, mely selymes fluidként siklik a bőrön és azonnal elkezdi átalakító munkáját. A Platinum Rare Collectionre jellemző visszafogott illat szolgáltatja az alapot a bőrfiatalítás és helyreállítás élményéhez, miközben a bőr védelmet élvez, kisimul és feltöltődik; készen áll a bőrápolási rituálé további lépéseinek befogadására.

 

 

www.laprairie.com