Újdonságok

Levital – egy matrac mindenkinek: „One For All”

A matrac család a második világháború óta az első olyan magyar fejlesztés és technológiai újítás, amely szabadalmi védettséget kapott az Amerikai Egyesült Államokban és az Európai Unió területén ebben a szegmensben. A 2014 augusztusában beadott kérelemre 3 évig tartó vizsgálat után kapták meg az uniós szabadalmat, míg ez a folyamat az USA-ban rendhagyóan gyorsan, mindössze 2 év alatt zajlott le. Miben különbözik a piacon lévő matracokkal összehasonlítva? 

 

Talán a legfontosabb, hogy a több rétegű habrugós rendszernek, a hűsítő memória habgélnek és a különböző keménységű alapanyagoknak, valamint az egyedi vágás technológiának köszönhetően alkalmazkodik a testsúlyhoz. Amennyiben például egy 180 cm X 200 cm-es matracon egy 55 kg-os hölgy és egy 100 kg feletti férfi /vagy fordítva/ fekszik, a matracok képesek ugyanazt az alátámasztást és komfortot nyújtani, ezáltal szükségtelen a pároknak kompromisszumot kötni. Más típusú alátámasztásra van szüksége egy alacsony és egy magas embernek, egy soványnak vagy teltebbnek, akár egy háton alvó és egy oldalt fekvőnek is. A System matracok nem rendelkeznek előre kialakított komfort zónákkal, meghatározott, statikus alátámasztással, mely vagy az egyik vagy a másik típusnak kedveznek csak. A System pont attól különleges, hogy minden testmagassághoz, testsúlyhoz és alvási pózhoz ugyanúgy alkalmazkodik. A testsúlyhoz igazodó belső szerkezet és a kiválasztható felső kényelmi réteg kombinálása az igazi szabadságát hozza el a matrac választásnak, ezzel a matrac család valóban mindenkinek megfelelő megoldást kínál. A Levital System matracok a kiváló szellőzésnek köszönhetően szárazon tartják a mikroklímát. A komfort érzetet még tovább fokozza az antiallergén huzat is. Fenti előnyök mellett a prémium kategóriás Levital matrac megfizethető, hosszú távú beruházás. A 10 év garancián túl a 30 napos ár visszafizetés is növeli az értékét.

A jelenleg legnagyobb technikai fejlettséget reprezentáló XSENSOR tanácsadási rendszer az alvási szokást figyelembe véve monitoron is megmutatja az 1664 érzékeny nyomáspont segítségével, hogy mi a legmegfelelőbb matrac számunkra. A világ legnagyobb szenzoros érzékelő rendszereket gyártó vállalat eredményeit többek között a NASA, a BMW, Boeing, Ford stb. is használja.

 

További információk: www.levitalsystem.hu