Újdonságok

LA PRAIRIE LAB · ATELIER

“A legszebb dolog, amit megtapasztalhatunk a titokzatosság. Ez a forrása minden eredeti és igaz művészetnek és tudománynak.” – Albert Einstein

 

TUDOMÁNY VAGY MŰVÉSZET?

Ez a kérdés mindig felmerül, ha a művészek munkája és élete szóba kerül. Ők gyakorta olyan világban alkotnak ahol a művészet és a tudomány együtt létezik, ahol a precizitás és a költészet, a kutatás és a kreativitás, a keresés és a megvalósítás fúzionál.

A La Prairie 30 évvel ezelőtt megalapozta vezető szerepét a luxus bőrápolás piacán azzal a merész választással, hogy kaviár összetevőket alkalmazott kreációiban. A folyamatos kutatások és a technológiai előrelépések lehetővé tették a La Prairie svájci tudósai számára, hogy megalkossák és tökéletesítsék a kaviár tudományát, ezáltal kínáljanak folyamatosan olyan termékeket, amelyek egyesítik magukban a kivételes feszesítő és lifting hatást, a páratlan hatékonyságot és a pazar textúrákat.

Azirányú törekvéseik során, hogy kortalan szépséget kínáljanak olyan módszert kerestek, amellyel a Skin Caviar Collection páratlan feszesítő és lifting hatása kiaknázható és meghosszabbítható.

Az arc szépségét hangsúlyozó termékek innovatív és művészi megközelítésén keresztül tovább gondolták a kaviár tudományát és egyesítették azt a pazar textúrájú alapozókkal és púderekkel.

 

A LA PRAIRIE LABOR MŰHELYE.

AHOL A KAVIÁR TUDOMÁNYA ÉS A SZÍNEK MŰVÉSZETE TALÁLKOZIK A

BŐRTÖKÉLETESÍTÉS ÉRDEKÉBEN.

 

A tudomány és művészet - e szövetsége által inspirálva a La Prairie a szakértelem és a mestermunka olyan légkörét hozta létre, ahol a kaviár tudománya és a színek művészete helyet kapott. Ahol a fúzió végbemegy, ahol a Skin Caviar Complexion Collection életre kel.

 

A KAVIÁR TUDOMÁNYA

A kutatáshoz való újszerű hozzáállással a La Prairie tökélyre fejlesztette a kaviár művészetét és kitartóan innovatív technikákat keres, hogy a lehetőségek tárházát bővítse. A legjobb minőségű kaviárt szerzi be – amely gazdag tápanyagforrása a bőrnek - és annak kvintesszenciáját kinyerve páratlanul csodás készítményekben alkalmazza azt. A kaviár víz után most először mutatja be a tiszta kaviár kivonat használatát a Skin Caviar Complexion készítményekben.

Ahogy egy művész megalkot egy mesterművet a megfelelő eszközökkel felvíve, pontosan a kellő mennyiségű és tökéletesen illeszkedő, csodás színeket, a La Prairie is ugyanezzel a precizitással közelíti meg a sminkelés művésziességét.

 

 

LABORATÓRIUMI MŰHELYBEN MEGALKOTVA

A La Prairie most bemutat két Skin Caviar Complexion kreációt, melyek tökéletesen megtestesítik a kaviár tudományának és a színek művészetének fúzióját. Ez a fúzió a La Prairie laborműhelyére jellemző.

 

SKIN CAVIAR

POWDER FOUNDATION

SPF 15 UVA / PA++

RAGYOGÓ. MATT. FENSÉGES.

BŐRTÖKÉLETESÍTÉS

 

A Skin Caviar Powder Foundation sokkal több, mint egy sminktermék. Az első púder alapozó, amely kaviár kivonatot tartalmaz az arc tökéletesítése érdekében. A Skin Caviar Powder Foundation, amely hibátlanul siklik a bőrön és egy, az arcszínt kiemelő selymes réteggel burkolja be azt, kezdetben olyannak tűnik, mint egy krémes bázis, ám végül kasmír puha befejezést ad. A kaviár tudományának és a színek művészetének fúziójával létrehozott Skin Caviar Powder Foundation-ben a kaviár kivonat és a fejlett pigmentek keveréke egyesül, mindez egy pazar textúrájú alapozó formájában. Az SPF 15/PA+++ óvja a bőrt az UVA és UVB sugarak ellen, miközben a La Prairie exkluzív sejt komplexe tápanyagokat szolgáltat. Építhető és variálható fedése egész napra matt, mégis ragyogó, friss megjelenést kölcsönöz.

A La Prairie ízléses designját leginkább befolyásoló Bauhaus mozgalom minimalista vonalvezetése előtt hódolva a Skin Caviar Powder Foundation egy fényes króm és kobaltkék kompaktba ágyazva kerül forgalomba. Tökéletes négyzet alakú formája, mely könnyedén illeszkedik a tenyérbe, elegáns és meglepő. Kifinomult mozdulattal nyitható és két tükör, egy szokványos és egy nagyítós, foglal benne helyet. Mérnöki kivitelezése -e szép tartót a páratlan bőrtökéletesítés eszközévé avatja.

 

SKIN CAVIAR

LOOSE POWDER

A BŐRTÖKÉLETESÍTÉS BEFEJEZŐ LÉPÉSE

 

A Skin Caviar Loose Powder egy kényeztető szépség rituálé pompás lezárása. Az első kaviár kivonatot tartalmazó por púder az arc tökéletesítéséhez. A Skin Caviar Loose Powder gyengéden siklik a bőrön, beburkolva azt egy pehelykönnyű púder réteggel, így hibátlan véghatást eredményez.

A kaviár tudományának és a színek művészetének fenséges fúziójával létrehozott Skin Caviar Loose Powder-ben a kaviár kivonat és a fejlett pigmentek keveréke egyesül. Ezen felül tartalmazza a La Prairie exkluzív sejt komplexét is, amely tápanyagként szolgál a bőr számára. A Skin Caviar Loose Powder páratlan bőrtökéletesítő hatással rendelkezik; fátyolszerű textúrája ragyogóvá teszi a bőrt, fixálja a sminket és egész napra fiatalos, természetes, matt befejezést biztosít.

A Bauhaus esztétika letisztultságát idéző elegáns, kerek, kobaltkék tégelyben elhelyezett Skin Caviar Loose Powder innovatív tetővel van ellátva, hogy egy elegáns mozdulattal lehessen kinyitni. A perforált belső részt, típusát tekintve az első ilyen, egyedülálló zárszerkezettel látták el annak érdekében, hogy a finom púder a tégelyben maradjon, és csak használatkor lehessen kinyerni belőle a kellő mennyiséget. A nagy tégely mellé egy utazó méretű, kisebb tégelyt is helyeztek, mely könnyedén utántölthető és táskában hordható a smink napközbeni felfrissítéséhez.

 

A SMINKELÉS MŰVÉSZETE

A Skin Caviar Powder Foundation SPF 15 UVA / PA++ és a Skin Caviar Loose Powder erősíti a Skin Caviar Complexion kínálatát, mely magában foglalja a Skin Caviar Concealer  Foundation SPF 15, a La Prairie természetes, hamvas befejezést biztosító alapozóját is a hozzá tökéletesen passzoló kaviár tartalmú kompakt korrektorral, valamint a Skin Caviar Essence-in-Foundation SPF 25/PA+++, az első kaviár víztartalmú kompakt alapozót is. Minden Skin Caviar Complexion alkotás teljes mértékben személyre szabva ajánlható az arc azonnali tökéletesítéséhez.