Újdonságok

Essence nyári újdonságok

Ti is izgatottan várjátok a nyár végi szortiment frissítést? Jó hírünk van számotokra: már május végén izgalmas újdonságokat találhattok a polcokon. 

 

A „this is me.“ kollekció az abszolút highlight új termékeik között, 20 egymáshoz tökéletesen passzoló nude árnyalatú ajakrúzst és körömlakkot tartalmaz. Így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes tónust! Ráadásul, egy új, vízálló tagot is köszönthetünk az igazán népszerű „lash princess“ szempillaspirál családban. És ez még nem minden: 12 új szemhéjpúder és szemöldök filc is a nyári újdonságok része.

A „this is me.“ kollekció mindannyiunknak szól, hiszen szépek, erősek, egyediek és szabadok vagyunk - különösen a saját megjelenésünkben. Árnyalatai bármilyen bőrtónushoz, illetve egymáshoz is tökéletesen illenek, hiszen a rúzsok és a körömlakkok színkompatibilisek egymással. A 20 féle színárnyalatnak köszönhetően mindenki könnyen kiválaszthatja a kedvencét – bármilyen alkalomra. Első pillantásra meg lehet találni a párokat, hála az összehangolt színkódoknak.

   

 

www.essence.hu