Újdonságok

ÉRZÉKI. CSÁBÍTÓ. ELLENÁLLHATATLAN - Megérkezett a Boss új illatpárja

A BOSS Parfums a BOSS THE SCENT kampány új fejezetét tárja elénk, ami a mai digitális világban történő csábításról és az illatban rejlő transzcendentális erőről szól.   Az új kampány során felmerül a kérdés: valóban tudunk-e kötődni egy olyan személyhez, akivel még sosem találkoztunk? Lehetséges, hogy valakit közel érezzünk magunkhoz anélkül, hogy éreztük volna valaha is az illatát? Bár virtuális világban élünk, ahol a monitor mellett ülve ismerkedünk, beszélgetünk és éljük az életünket, azonban az élmény mégsem teljes. Érzékeink csak a való világban képesek másokéval egybefonódni. 

Látás. Hallás. Tapintás. Illat.

 

 

"Az igazság az, hogy semmi sem vetekedhet a való világban megtapasztalt kémiával. Ideje elszakadni a képernyőtől és az ösztöneinkre hangolódni."

 

A CSÁBÍTÁS ÖRÖKSÉGE

A BOSS Parfums új víziója a csábításról 2015-ben debütált a BOSS THE SCENT bemutatásakor. A csábítás kétirányú találkozás. Egy utazás, amely egyszerű lépésekkel kezdődik. A nő és a férfi egyre közelebb kerülnek egymáshoz, majd az illat ereje és intenzitása kölcsönös vonzalmat ébreszt bennük. Ez a történet folytatódik a BOSS Parfums új kampányában, amely az új BOSS THE SCENT Private Accord különleges erejét mutatja be. Az illat ellenállhatatlan erővel bír, nem ismer határokat és felébreszti bennünk a vágyat, hogy a való világban kerüljünk közelebb egymáshoz. 

 

 

AZ ÚJ KAMPÁNY

A kampány üzenetét két rendkívül tehetséges új illatnagykövet, Jamie Dornan és Brigit Kos kelti életre. Drake Doremus kisfilmjében a pár a BOSS férfi és nő szerepét játssza és rendkívül érzéki élmény részesei lesznek.  A BOSS THE SCENT Private Accord ereje magával ragadja őket. Amikor először találkoznak, mindketten VR maszkot viselnek. A korlátok ellenére képesek kötődni egymáshoz. Egyre erősödik köztük a fizikai vonzalom. A BOSS THE SCENT Private Accord összekötő hídként segíti átjutásukat a virtuális világból a valóságba.  Ahogy érzékeik összefonódnak, még jobban közelednek egymáshoz, majd ráeszmélnek arra, hogy a fizikai érintkezéshez el kell hagyniuk a virtuális valóságot. Az új fejezet részeként a digitális kampány arra ösztönöz bennünket, hogy szakadjunk el a monitortól és bízzuk magunkat érzékeinkre. Gazdagodjunk emlékezetes élményekkel, csábításaink során pedig a virtuális világot ötvözzük a való élettel!

 

KÉT FÜGGŐSÉGET OKOZÓ & VÁGYFOKOZÓ ÚJ ILLAT

Az eredeti illatok vágyfokozó verziója, a BOSS THE SCENT Private Accord For Him és For Her meghatározó összetevője a csábító, pörkölt kakaóbab.

 

 

BOSS THE SCENT PRIVATE ACCORD FOR HIM

A titokzatos kakaó esszencia érzéki jellegének fokozása érdekében Bruno Jovanovic parfümőr az illatot finom mokkával itatta át. A pikáns gyömbér és az egzotikus maninka gyümölcs rabul ejti érzékeinket. A sötét borostyán színben tündöklő, értékes elixírt barna fémkupak zárja üvegbe.

 

 

BOSS THE SCENT PRIVATE ACCORD FOR HER

A Louise Turner parfümőr nevével fémjelzett illatba csempészett édes mandarin és az érzékeket elkápráztató osmanthus virág tovább fokozzák a kakaó és az érzéki tonka bab ellenállhatatlan vonzerejét és meleg varázsát.  A különleges illatot egy borostyán színátmenetben pompázó üveg rejti magába.

 

Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.