Újdonságok

Az eljegyzéstől a Nagy Napig! Az Esküvői Divat magazin legújabb száma már kapható az újságárusoknál!

Az igényes kiállítású magazinban számos érdekes olvasnivalót, gyönyörű ruhákat, kiegészítőket, hasznos információkat találhatnak az olvasók. 

A nagy napra készülők rengeteg ötletet, jó tanácsot kaphatnak a különböző ajánlatok segítségével, legyen az virágkötészet, smink- és frizura trend, nászút tipp, jegygyűrű kínálat, torta választék, vőfély, cipő, és még sok egyéb.

Fotó: Wright Thomas @meshroom

 

Címlapon az olvasó! E számunk borítójára egy bájos ifjú hölgy, Jázmin került. Képében – Nomen est omen -, mintha csak a mesebeli hercegnő öltött volna alakot. Régi álma vált valóra, mely most már mások számára is lehetséges lesz. Legyél Te a következő címlaplányunk! A jelentkezés részleteit megtalálod cikkünkben, vagy megújult honlapunkon (www.eskuvoidivat.net).

Szeretnél nagyon trendi lenni az esküvődön? Érthető, hogy ezen a napon kívánnánk a legszebbek, legcsinosabbak és a legdivatosabbak lenni. Kitekintettünk a világ minden tájára és csokorba szedtük a legmenőbb tervezők ruhakölteményeit, melyek már a 2019-es évre tekintenek előre. Ezekből inspirálódhatunk, hogy melyik ruha legyen számunkra a befutó.

No és a vőlegények? Rájuk is gondoltunk számos elegáns és trendi kiegészítővel, hogy kicsit túllépjünk a megszokott nyakkendő és hagyományos kitűző kombón.

Gondban vagy a virág és egyéb dekorációval? Milyen a legújabb divat e kérdésben? Összeállításunkban gyönyörű csokrokat, térdekorációkat láthattok a legnagyobb virágkötő mesterek munkáiból.

Házi kedvenceink életünk részei, mondhatnánk családtagok. Miért nélkülöznénk társaságukat az esküvőn? Azonban nekik is illő módon kell megjelenni e különleges eseményen. Ehhez adunk ötleteket!

Szeretnél valami mást viselni a fejeden, de a hagyományokhoz is hű akarsz maradni. Újszerű fátyol megoldásokat is bemutatunk, hogy segítsünk a döntésben.

Ezeken kívül még sok egyéb cikk is megtalálható a legújabb tavaszi/nyári magazinunkban. Hasznos időtöltést, jó olvasgatást az Esküvői Divattal!

Megújult az Esküvői Divat honlapja! Keressétek fel online magazinunkat, ahol még több érdekességet, újdonságot és sok egyéb olvasnivalót találhattok. Témáink mi másról szólnának, mint az Esküvőről.

 

Kövessetek minket közösségi oldalainkon!

  
@eskuvoidivatmagazin // @eskuvoidivat // www.eskuvoidivat.net