Újdonságok

A LEGFEJLETTEBB TISZTÍTÁSI RITUÁLÉ SUPREME BALM CLEANSER CRYSTAL MICELLAR WATER EYES ● FACE

Az önmagunkra fordított idő a legalapvetőbb rituálék egyike  

Nem beszélhetünk tökéletes kinézetről a bőr alapos letisztítása nélkül. A smink utolsó maradványainak, a fényvédőnek és a szennyezőanyagoknak a bőrfelszínről való eltávolítása egy teljes körű tisztítási rituálé keretén belül alapvető szükséglet. Ezzel egy időben az esetleges hektikus életvitel által okozott stressz kihat a bőr egészségére. Egy olyan tisztítási rituálé, amely pillanatnyi nyugalmat adva segít csökkenteni a nap során elszenvedett igénybevételt, nem csupán az élvezetekben való elmerülést jelenti, hanem egyben a létfontosságú bőrápolás része. A La Prairie tudósai kutatásaik során megállapították azt, hogy az úttörő tudomány segítségével létrehozott bőrápoló termékek hatása sokkal jobban érvényesül akkor, amikor tökéletesen tiszta bőrre viszik fel azokat, hisz a jó előkészítés miatt a bőr intenzívebben képes magába fogadni az aktív hatóanyagokat. Emiatt azt kutatták, hogyan lehetne felhasználni a márkára egyedülállóan jellemző svájci sejt tudományt a legfejlettebb tisztító rituálé kiagyalásához, ahol egy innovatív megközelítés által nem csupán a bőr tisztaságára helyezik a hangsúlyt, hanem az igazi élvezet kellemes pillanataira is. A La Prairie két különleges tisztítót - Supreme Balm Cleanser és Crystal Micellar Water Eyes • Face - alkotott az egyéni szükségletekhez és preferenciákhoz igazítva, ezáltal a választás luxusát kínálja.

 

“Önmagunk szeretete egy életreszóló románc kezdete.” – Oscar Wilde

 

A TISZTÍTÁS TUDOMÁNYA A MŰVÉSZET SZINTJÉRE EMELVE

A La Prairie legújabb innovációja gyengéd, ám alapos tisztítást kínál. A Supreme Balm Cleansert az évszázados múltra visszatekintő kettős tisztítási rituálé inspirálta, amely magában foglalja a mély, relaxáló tisztítást eredményező masszázst. A Crystal Micellar Water Eyes • Face egy hatékony sminklemosó, mely egyetlen mozdulattal simává és puhává varázsolja a bőrt és bárhol, bármikor használható.

SUPREME BALM CLEANSER

ELTÁVOLÍTJA A SMINKET. MEGNYUGTAT.

EGY ÉLVEZETES ÉJSZAKAI RITUÁLÉ.

A Supreme Balm Cleanser egy páratlan, mélytisztítást eredményező élvezetes éjszakai rituálé része, mely segít eltörölni a stresszt, eltávolítani a sminket és makulátlanul tisztává varázsolja az arcbőrt. Amint a hozzácsomagolt spatula segítségével kivesszük a Supreme Balm Cleansert a tégelyből és feltesszük a bőrre, az megkezdi ámulatba ejtő és csodás átalakulását. A gazdag balzsam bemasszírozva először pazar olajjá változik, majd langyos víz hozzáadásával tejes emulzió lesz belőle, mely a bőrről leöblítve magával viszi a nap során ott felhalmozódott szennyezőanyagokat és tisztátalanságot. A rituálé befejezéseként a termékhez csomagolt muszlin kendőt használva gyengéd hámlasztást tudunk végezni. A mélyreható tisztításnak nem szabad megbontania a bőr nedvességegyensúlyát vagy természetes védelmét. A Supreme Balm Cleanser antioxidánsokkal és hidratáló hatóanyagokkal készül, hogy a bőr tiszta és puha legyen, emellett tartalmazza a La Prairie Exkluzív Sejt Komplexét is a bőr természetes megújulási folyamatainak elősegítésére. Az arcbőr komfortérzetű, kisimult és jól hidratált lesz, így képes a bőrápolási rituálé következő lépéseinek befogadására.

CRYSTAL MICELLAR WATER

EYES ● FACE

TISZTA. ÁPOLT.

MAKULÁTLAN BŐR EGY MOZDULATTAL.

A Crystal Micellar Water Eyes • Face egy nélkülözhetetlen egylépéses tisztító rituálé, mely a Liquid Crystal (folyékony kristály) technológiát kombinálja a svájci gleccservíz kristálytisztaságával annak érdekében, hogy visszaállítsa a bőr eredeti tökéletes állapotát. Habár néha a napi kihívások miatt nem jut elég idő egy teljeskörű tisztító rituálé végrehajtására, mégis a smink és a szennyezőanyagok eltávolítása nélkülözhetetlen eleme a fiatalos kinézet megőrzésének. A Crystal Micellar Water Eyes • Face egy gyengéd, ám hatékony micellás víz alapú tisztító, amely hozzákötődik a sminkhez és a szennyezőanyagokhoz, hogy azokat aztán könnyedén, a bőr kiszárítása nélkül el lehessen távolítani. Ideális reggeli tisztításhoz is, mivel felfrissíti és hidratálja az arcot miközben eltávolítja az éjszaka során termelődött faggyút a bőr felszínéről. A Crystal Micellar Water Eyes • Face megalkotásához a Titlis hegységből eredő svájci gleccservizet használták fel, mely évszázadok alatt képződött úgy, hogy a hegyekben lévő tiszta hó jéggé fagyott, majd olvadása során a gránitrétegeken lassan átszivárogva ásványi anyagokkal telítődött. A Crystal Micellar Water Eyes • Face nyugtató összetevőkkel, valamint a La Prairie exkluzív sejt komplexével is kiegészül. Használatával a bőr felfrissül és hidratálttá válik, készen áll a bőrápolási rituálé következő lépéseinek befogadására.