Újdonságok

A La Prairie bemutatja...

"A FELFEDEZÉS IGAZI ÚTJA NEM ABBÓL ÁLL, HOGY ÚJ TÁJAKAT KERESÜNK, HANEM HOGY ÚJ SZEMMEL TEKINTÜNK RÁJUK.” – MARCEL PROUST

FÓKUSZBAN A SZEMEK 

Amikor valamire fókuszálunk, hosszasan rápillantunk. A “pillantás” szó intenzitást, szenvedélyt, álmodozásra való hajlamot idéz fel. Az alábbiak gyakran használt kifejezések– “vágyakozva néz”, “a másik lelkébe pillant”, “elkapja valakinek a pillantását” – de költői értelemben véve mit is jelent ez a szó valójában? Ez az alapvető kérdés, a pillantásnak ez az érzelmi, erős meghatározó minősége az, amit a La Prairie most felfedez legújabb kreációjával. Közismert, hogy a szem, a lélek tükre, történetet mesél az eltelt időről. A szemkörnyék területén mintegy 22 izom található, melyek folytonos mozgásban vannak. Valójában átlagban 10.000-szer pislogunk naponta. Ebből következik, hogy az érzékeny szemkörnyék arcunknak az a része, amely a leginkább mutatja a korosodás jeleit: a gravitáció észrevehető hatásait az alsó és a felső szemhéjon, valamint a szemöldöknél, a rugalmasság vesztést, a finom vonalakat és ráncokat.

KAVIÁR TUDOMÁNY A SZEMEKÉRT

A La Prairie - nál az innováció határait egyre kijjebb és kijjebb tolják. A kaviár tudományának potenciáját egyre csak bővítik és hatékonyságának új területeit folyamatosan fedezik fel. A La Prairie tudósai által kifejlesztett legújabb inkarnációval - a Caviar Premier infúzionálásával - a szemek kerültek a La Prairie svájci tudományának fókuszába. Most először lett teljes mértékben kiaknázva a kaviár lifting hatása, hogy újjáélessze, kinyissa és újraalkossa a tekintetet. 

A La Prairie bemutatja a Skin Caviar Eye Liftet, az első, nyitott tekintetet eredményező szérumot a teljes szemkörnyékre, beleértve a szemöldök területét is. Ez egy gyengéd, ám hatékony megoldás a szemkörnyék feszesítésére és liftingelésére. A Skin Caviar Eye Lift két formula hatékony kombinációja, melyet Caviar Premierrel és Exkluzív Sejt Komplexszel egészítettek ki. Ez utóbbinál a legmodernebb biotechnológiai kutatásokat használták fel, hogy új életet és energiát adjanak a szépségünkért felelős minden egyes sejtnek. Az eredmény egyszerűen példátlan. Innovatív algoritmusokat használva, melyeket kifejezetten a Skin Caviar Eye Lift adatainak tanulmányozására fejlesztettek, a La Prairie kutatói azt találták, hogy folyamatos használat mellett és bizonyos idő elteltével a tekintet nyitottabbá válik, a szemkontúr és a szemöldök visszanyeri fiatalos állapotát. A felső szemhéj feszesebbé válik, a szarkalábak láthatóan csökkennek. A szem alatti terület kisimul, a puffadás és táskásodás mérséklődik. Napi használat mellett, a teljes szemkörnyék feszesebb és megemeltebb lesz. A tekintet élénkebbé válik, felfrissül, újjáéled; új megjelenést és új távlatokat kap.

INNOVATÍV DESIGN EGY EMELKEDETTEBB ÉLMÉNYÉRT

Az innováció, ami leginkább meghatározza a Skin Caviar Eye Liftet nem csupán a csúcstechnológiás összetevőkre korlátozódik. A Skin Caviar Liquid Lift üvege, valamint az abban látható kaviárgyöngyök inspirálták - e legújabb szemkörnyékápoló készítmény elgondolását, amely a La Prairie ikonikus, aranyszínű kaviárgyöngyeinek élvezete és hatékonysága előtt tiszteleg. Az aktiváló pumpa lenyomásával a két összetevő – a kapszulázott kaviárgyöngyök, és az innovatív turmalin-pink gélkrém emulzió, melyeket tisztaságuk megőrzése érdekében külön kamrákba zártak – összetalálkozik és egy szabadalommal védett mechanizmus révén minden egyes használat alkalmával frissen elkeveredik. Az eredmény egy pazar és élvezetes textúrájú szérum, mely beleolvad a bőrbe, azonnal felfrissítve és feszesebbé téve azt.

 A Skin Caviar Eye Lift egyesíti magában a merész tudományt, az élenjáró technológiát és a kaviár élvezetét egyetlen, a szemek számára készült fennkölt kreációban.

CÉLZOTT RITUÁLÉ

A Skin Caviar szemápolási rituáléja a tökéletesen tiszta bőrrel kezdődik. Néhány csepp Essence of Skin Caviar Eye Complex segít nyugtatni és előkészíteni a szemkörnyéket a további szemápoló készítmények befogadására. Gyengéden nyomja le a Skin Caviar Eye Lift pumpáját, hogy a hatóanyagok elkeveredhessenek és nyerjen ki belőle egy adagnyit. A belső szemzugtól kifelé haladva, simítsa fel e selymes formulát a szemhéj mélyítő vonalában, majd a szem alatti területen is. Ahogy halad vele a szemkörnyék bőrén kellemes lifting hatást tapasztal majd. Ezt a kényeztető pillanatot beleillesztheti a reggeli, vagy esti arcápolási rituáléjába. Alkalmazza utána Skin Caviar Luxe Eye Creamet, hogy teljessé tegye a Skin Caviar szemápolási rituálét és szerezzen olyan kényeztető tapasztalatot, ahol a szemek vannak fókuszban.

SKIN CAVIAR EYE LIFT ÉLÉNKÍT · MEGNYIT · ÚJRAKONTÚROZ · A TEKINTET ÚJJÁÉLED

KAVIÁR PREMIERT TARTALMAZ