Események

Miss Health and Beauty Hungary 2018

2018. 08. 02.

Július 5-én a Miss Health and Beauty versenyzői a zsűri és a közönség előtt több tour-ban is felvonultak, hogy kellőképpen megismerjük és kiválasszuk a királynői címet leginkább kiérdemlő ifjú leányt. 

Mint a rendezvény egyik támogatója és a zsűri egyik tagja, mi is izgatottan vártuk a lányok megmérettetését. A bemutatók között Marcellina és Kiss Kamilka/Pesti sikk remek műsorral szórakoztatta a nézőket. Majd a műsorvezető, Gajdos Tamás pár kérdéssel fordult a lányokhoz, melynek célja az volt, hogy kicsit jobban megismerjük őket és terveiket. A látványos estélyi ruhás show után a zsűri meghozta a döntést és a következő eredmények születtek:

 

1.helyezett: Bíró Barbara Cynthia

2.helyezett: Kohl Kitti

3.helyezett: Zsoldos Kitti

Különdíjat kapott: Tomsics Dalma

A Facebook szavazás nyertese: Začik Nikolett

A 3 legszebb lány Hajnalkával az esemény megálmodójával  

 

A nyerteseknek és valamennyi résztvevőnek ezúttal is gratulálunk.

 

A szépségverseny megálmodója, szervező tulajdonosa, Tórizs Hajnalka nem állt meg ezután, máris egy újabb bemutatót szervezett a Gozsdu udvarban. A Gozsdu Fashion Night 2018 című szabadtéri rendezvényen a versenyzők többsége profi módon mutatta be a résztvevő márkák – mint pl. Infinity, Orovica, Art'z Modell, MISSQ, Hajnalka Tórizs Head Couture – darabjait a közönség nagy elismerése mellett.

 

Forrás: Esküvői Divat magazin