Események

DÍVÁK KARÁCSONYA – IGAZI GIRLPOWER KARÁCSONYKOR!

2019. 11. 05.

Ilyen még nem volt! Négy egyedülálló énekhang, négy stílus! Hazánk legismertebb és legnépszerűbb énekesnői egyetlen különleges produkcióban!

 

Exkluzív felállásban áll színpadra Radics Gigi, Dér Heni, Tolvai Reni, Király Linda a BOK csarnokban december 20-án este nyolctól, négy nappal karácsony előtt. Mind a négy énekesnő a magyar zenei élet állócsillagai közé tartozik. A közönség és a szakma által egyaránt elismert és közkedvelt énekesek ezúttal közösen, egyetlen különleges karácsonyi koncert erejéig, eddig tőlük sosem hallott karácsonyi műsorral állnak színpadra.

A DÍVÁK KARÁCSONYA szervezői olyan repertoárt állítottak össze, ami garantáltan különleges és maradandó élmény lesz a koncert vendégeinek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A négy díva ismert dalai mellett közkedvelt karácsonyi slágerek is felcsendülnek egyéni és duett produkciókban. A magyar pop és r’n’b műfajok koronázatlan királynői számtalan TV műsorban és koncerten kápráztattak már el minket, most viszont egy igazi világszínvonalú show-val kívánják zárni az évet, ahol ünnepi hangulatban várják a nézőket. Saját stílusban olyan karácsonyi klasszikusok is felcsendülnek majd, mint a „Csendes éj”, vagy az „All I Want For Christmas Is You”.

A DÍVÁK KARÁCSONYA koncertshow igazi karácsonyi látványvilágot kölcsönöz a BOK Csarnoknak. Ehhez hozzájárul a költséges látványvilág, lézershow, különleges fénytechnika, 70nm-es ledfal, táncos showelemek és itt debütálnak a Pest Megye Szépe döntősei is.

A produkció döntése alapján a dívák karácsony alkalmából jótékonykodnak is a beteg gyermekek javára. A DÍVÁK KARÁCSONYA a Heim Pál Gyermekkórház Alapítványnak minden jegy árából 200 Ft-ot felajánl.