Események

Afrika Expo - ahol kedvet kap Afrika felfedezésére

2019. 02. 21.

Az UTAZÁS Kiállítás egyidejű rendezvényén, a 8. HTCC Afrika Expo és Vásáron 2019. február 21-24 között az A pavilon 101-es standhelyén, 800 m2-en 21 afrikai ország 26 kiállítója egész napos programokkal, előadásokkal, vetítésekkel, számtalan utazási ötlettel, szenegáli dob- és tánc show-val, divatbemutatóval várja az érdeklődőket az Ethiopian Airlines Afrika színpadon.

 

A látogatók Kembe Sorellel is találkozhatnak, a gyerekek az afrikai játszóházban tanulhatnak fonni, maszkot készíteni. A szenegáli demm dikk élménybuszban Szenegál valódi illata, és hangulata érinti meg az érdeklődőket.

Az Utazz Afrikába Utazási Iroda nyereményjátékán kedvezményes utazást sorsolnak ki, sőt, az expo alatt jelentkező új utasok 20.000 forintos kedvezményben részesülnek a 2019-ben induló csoportos szenegáli, szudáni, tanzániai, algériai körutazások árából.

Fő szponzor és legnagyobb kiállító a HTCC (Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ) amely 11 afrikai országban tart fenn irodát. A 8. HTCC Afrika Expo kiemelt díszvendége Uganda, a rendezvény nemzetközi fővédnöke Uganda Vízügyi és Környezetvédelmi minisztere, Mary Goretti Kitutu asszony. 

Az Afrika Expóról minden további információ a www.afrikaexpo.hu oldalon található.