Újdonságok

A Reserved bemutatja

A Kate Moss, Cindy Crawford, Adwoa Aboah és Irina Shayk kampányokat követően a lengyel divatmárka, a RESERVED, eddigi legnagyobb kampányában ismét világhírű sztárral dolgozik együtt. A 2019/20-as őszi/téli kampány arca Kendall Jenner – a kortárs popkultúra megtestesítője, a social media királynője, a szupermodell.

Olvass tovább

Essence update 2019/ősz-tél

Ragyogó és hibátlan arc, csillogó szem smink, lenyűgöző WOW hatású szempillák, szuper csókos ajkak - az új 2019-es essence őszi/téli újdonságok korlátlan lehetőséget biztosítanak a kívánt hatás elérésében. 

Olvass tovább

A La Prairie bemutatja...

"A FELFEDEZÉS IGAZI ÚTJA NEM ABBÓL ÁLL, HOGY ÚJ TÁJAKAT KERESÜNK, HANEM HOGY ÚJ SZEMMEL TEKINTÜNK RÁJUK.” – MARCEL PROUST

Olvass tovább

THOMAS SABO - Magic of Jewellery - 2019-es őszi/téli kollekció

Nemrégiben mutatkozott be a márka új, 2019-es, őszi/téli kollekciója. 

Olvass tovább

LA PRAIRIE LAB · ATELIER

“A legszebb dolog, amit megtapasztalhatunk a titokzatosság. Ez a forrása minden eredeti és igaz művészetnek és tudománynak.” – Albert Einstein

Olvass tovább

Levital – egy matrac mindenkinek: „One For All”

A matrac család a második világháború óta az első olyan magyar fejlesztés és technológiai újítás, amely szabadalmi védettséget kapott az Amerikai Egyesült Államokban és az Európai Unió területén ebben a szegmensben. A 2014 augusztusában beadott kérelemre 3 évig tartó vizsgálat után kapták meg az uniós szabadalmat, míg ez a folyamat az USA-ban rendhagyóan gyorsan, mindössze 2 év alatt zajlott le. Miben különbözik a piacon lévő matracokkal összehasonlítva? 

Olvass tovább

Essence nyári újdonságok

Ti is izgatottan várjátok a nyár végi szortiment frissítést? Jó hírünk van számotokra: már május végén izgalmas újdonságokat találhattok a polcokon. 

Olvass tovább

A Dove újdonságai a nyárra: a Summer Breeze család legújabb tagjai

A nyár az év egy csodálatos időszaka. Mindegy, hogy milyen hobbinak hódolsz szívesen a napsütéses napokon - lehet az strandon való pihenés, sportolás a napon, séta a parkban vagy egy könnyed természetjárás és városnézés -, a nyár örömet ad és feltölt.

Olvass tovább

Menyasszonyi ruha vagy fürdőruha – vagy mindkettő?

A Chanel a legutóbbi párizsi haute couture divathéten egy különleges menyasszonyi ruhával rukkolt elő. 

Olvass tovább

1 2 3 4 5