Újdonságok

THOMAS SABO - Magic of Jewellery - 2019-es őszi/téli kollekció

Nemrégiben mutatkozott be a márka új, 2019-es, őszi/téli kollekciója. 

Olvass tovább

LA PRAIRIE LAB · ATELIER

“A legszebb dolog, amit megtapasztalhatunk a titokzatosság. Ez a forrása minden eredeti és igaz művészetnek és tudománynak.” – Albert Einstein

Olvass tovább

Levital – egy matrac mindenkinek: „One For All”

A matrac család a második világháború óta az első olyan magyar fejlesztés és technológiai újítás, amely szabadalmi védettséget kapott az Amerikai Egyesült Államokban és az Európai Unió területén ebben a szegmensben. A 2014 augusztusában beadott kérelemre 3 évig tartó vizsgálat után kapták meg az uniós szabadalmat, míg ez a folyamat az USA-ban rendhagyóan gyorsan, mindössze 2 év alatt zajlott le. Miben különbözik a piacon lévő matracokkal összehasonlítva? 

Olvass tovább

Essence nyári újdonságok

Ti is izgatottan várjátok a nyár végi szortiment frissítést? Jó hírünk van számotokra: már május végén izgalmas újdonságokat találhattok a polcokon. 

Olvass tovább

A Dove újdonságai a nyárra: a Summer Breeze család legújabb tagjai

A nyár az év egy csodálatos időszaka. Mindegy, hogy milyen hobbinak hódolsz szívesen a napsütéses napokon - lehet az strandon való pihenés, sportolás a napon, séta a parkban vagy egy könnyed természetjárás és városnézés -, a nyár örömet ad és feltölt.

Olvass tovább

Menyasszonyi ruha vagy fürdőruha – vagy mindkettő?

A Chanel a legutóbbi párizsi haute couture divathéten egy különleges menyasszonyi ruhával rukkolt elő. 

Olvass tovább

A Dove újdonságai a tavaszi megújulás jegyében

Fedezd fel a Dove agyagos tusfürdőket, melyek ásványi anyagokban gazdag természetes agyagot tartalmaznak, mely tisztító hatásáról ismert.

 

Olvass tovább

PLATINUM RARE CELLULAR LIFE-LOTION - ahol a bőrfiatalítás csúcsa kezdődik

A divat-, az óra-ékszer-, a drágakő létrehozásának művészete – azon mesterségek, amelyek a szakértelmet a művészet magas szintjére emelik - külön-külön léteznek a világban; olyan dolgok, melyeket körülleng a merész kreativitás, a mesteri szakértelem, a legrendkívülibb alapanyagok alkalmazása és az exkluzív találkozása a kivételessel. Bőrápolása megalkotása során a La Prairie ugyanazokat az elveket követi, mint a fent említett mesterségek, kezdve a legnemesebb alapanyagok gondos kiválogatásától a legtökéletesebb termékek, valamint a lélegzetelállító design megtervezéséig. 

Olvass tovább

Megérkezett a tavaszi hangulatot és illatokat idéző Glow Patrol limitált kiadása

A hideg téli évszakok miatt sajnos a bőrünknek kihívásokkal kell szembenéznie, mint pl. a kinti fagyos időjárás vagy éppen a benti fűtés okozta száraz levegő. De a szépség szerelmesei még télen is szeretnék, hogy a bőrük sugárzó és friss legyen.

Olvass tovább

1 2 3 4 5