Újdonságok

Téli újdonságok az essence-től!

Megérkezett az essence téli limitál kiadású trendtálcája is, amit a csodálatos csendes hóesés, csilingelő jégcsapok, friss ropogós hólepte táj inspirált. Ezekkel a ragyogó termékekkel gyönyörű téli smink készíthető.

Olvass tovább

Ho, ho, ho – itt a Karácsony! Már közeledik a Karácsonyi Ünnep, családi vacsora és party a barátokkal, ahol mindenkinek fantasztikusan kell kinéznie

Az essence új limitált trendkiadásával a “ho!ho!ho!” kollekcióval, december végéig igazán változatos megjelenést biztosíthatsz magadnak az ünnepies hangulatú és sokszínű palettával.

Olvass tovább

Új illat a GUCCI-tól: BLOOM NETTARE DI FIORI

„Egy telt, fehér virágos illatot képzeltem el, amely egy szempillantás alatt hatalmas, illatos virágokkal és növényekkel gazdagon benőtt kertbe repít el. A kert épp olyan gyönyörű, mint a nők; sokszínű, vad, változatos, minden meg van benne. A Gucci Bloom ennek a képzeletbeli kertnek az illatát idézi meg.” - Alessandro Michele

Olvass tovább

ÉRZÉKI. CSÁBÍTÓ. ELLENÁLLHATATLAN - Megérkezett a Boss új illatpárja

A BOSS Parfums a BOSS THE SCENT kampány új fejezetét tárja elénk, ami a mai digitális világban történő csábításról és az illatban rejlő transzcendentális erőről szól.   Az új kampány során felmerül a kérdés: valóban tudunk-e kötődni egy olyan személyhez, akivel még sosem találkoztunk? Lehetséges, hogy valakit közel érezzünk magunkhoz anélkül, hogy éreztük volna valaha is az illatát? Bár virtuális világban élünk, ahol a monitor mellett ülve ismerkedünk, beszélgetünk és éljük az életünket, azonban az élmény mégsem teljes. Érzékeink csak a való világban képesek másokéval egybefonódni. 

Látás. Hallás. Tapintás. Illat.

 

Olvass tovább

Wow! Essence update újdonságok fall / winter 2018

A legdivatosabb, egyedi és kiváló minőségű kozmetikai termékek- ez a legfontosabb az essence-nek is!

Olvass tovább

Beauty trends fall / winter 2018 a Catrice Cosmetics újdonságaiból

Professzionális, innovatív termékek, melyeket a legmodernebb kifutói divat ihletett - a CATRICE egyesíti a szépséget a divattal. 

Olvass tovább

Fantasztikus kampány készül Palvin Barbival

A tündérmese folytatódik és a Les Belles illat univerzum hamarosan – a Nina és Luna illatok után – új illattal bővül, melynek arca a csodálatos magyar szupermodell: PALVIN BARBI

 

Olvass tovább

SKIN CAVIAR LUXE CREAM: EGY REMEKMŰ ÚJRAALKOTVA

Bizonyos dolgokat nem csak szépségük vagy kifinomultságuk miatt tartunk remekműveknek, hanem azért is, mert mély érzelmeket keltenek, mert értékesek, mert az innováció, a szakértelem, vagy a tökéletesség filozófiájának csodálatos példái. A La Prairie több mint 30 évvel ezelőtt a legpazarabb bőrápolók megalkotása során felfedte a világ számára a kaviár egyedülálló, bőrtápláló és regeneráló erejét, miközben létrehozta a formatervezés, a tudomány és a kényeztetés igazi remekművét.

Olvass tovább

ARTDECO Bronzing Kollekció

Magával ragadó, dinamikus és erőteljes - ez jellemzi az ARTDECO új bronzosító kollekcióját, a Savanna Spirit-et, amit Afrika lenyűgöző szépsége inspirált. A kollekcióban visszaköszön a kontinens sokszínűsége és egyedisége, az erős közösségek és a természet közeliség. A hagyományos minták és szimbólumok keverednek a modern, letisztult designnal. A lágy színek és visszafogott földszínek a szavannát idézik meg, miközben megjeleníti a barack és a rózsa friss árnyalatait egyaránt. A Savanna Spirit paletta ezzel szemben izgalmat hoz a kollekcióba az élénk kék és érzéki pink árnyalataival. 

Olvass tovább

Az eljegyzéstől a Nagy Napig! Az Esküvői Divat magazin legújabb száma már kapható az újságárusoknál!

Az igényes kiállítású magazinban számos érdekes olvasnivalót, gyönyörű ruhákat, kiegészítőket, hasznos információkat találhatnak az olvasók. 

Olvass tovább

1 2 3 4