Események

2019. 12. 14.

Kusetté Rockabilly Night - a buli folytatódik

 

A nagysikerű ’20 éveket megidőző Kusetté Gatsby Night után - Lock the club-Budapest

Olvass tovább

2019. 11. 05.

DÍVÁK KARÁCSONYA – IGAZI GIRLPOWER KARÁCSONYKOR!

Ilyen még nem volt! Négy egyedülálló énekhang, négy stílus! Hazánk legismertebb és legnépszerűbb énekesnői egyetlen különleges produkcióban!

 

Olvass tovább

2019. 10. 30.

The Kusetté Gatsby Night

Novembertől indul Budapest legexkluzívabb bulisorozata, azaz a Kusetté Nights, ahol az igényes éjszakai szórakozásé a főszerep!
Felkészültél?

Olvass tovább

2019. 10. 24.

100 Tagú cigányzenekar: 35 éves Jubileumi koncert

2020. február 9. 19 óra - Budapest Sportaréna

A Magyar Örökség és Hungarikum - díjas 100 Tagú Cigányzenekar nevét, s eddigi teljesítményét méltán őrzi az Aranykönyv és a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeuma.

Olvass tovább

2019. 08. 04.

XXVI. Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál és Népművészeti Vásár 2019. augusztus 12–22.

Budapesttől alig 30 kilométerre autóval, busszal, HÉV-vel a Csepel szigeten, Szigetszentmiklóson és Tökölön, illetve a 6-os út mentén Pécs irányába Százhalombattán a nagyvilág, és ezeréves kultúrák, csodálatos találkozások várják Önt a Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál alatt.

 

Olvass tovább

2019. 07. 31.

Luis Fonsi ismét tarol a nyár legnagyobb új slágerével a Despacito után

A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert.

Olvass tovább

2019. 05. 30.

Magyar kézműves ékszerek luxus kivitelben - A ZEMA bemutatta új tavaszi kollekcióját

Hatalmas siker övezte a teltházas ékszerbemutatót, amelyre május 16-án idén is a Vajdahunyad várában került sor. Ezúttal a Magyarországon honos vadvirágok ihlette, Édenkert fantázianevet viselő ZEMA ékszerkollekció varázsolta el a közel 400 fős közönséget.  Sztárvendégekből idén sem volt hiány: Keresztes Ildikó, Wolf Kati, Nyertes Zsuzsa, Tunyogi Bernadett, Madár Veronika, Völner Eszter, Götz Anna, Csomor Csilla, Marcellina és Koroknyai Virág személyiségén keresztül elevenedett meg a márkára jellemző szépség, érzékiség és a magyarság gyökereit méltató folk design.

Olvass tovább

2019. 05. 30.

ELŐZZÜK MEG A SZÖVŐDMÉNYEKET EGY CSEPP FIGYELEMMEL!

„A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő adatai szerint évente több mint 3 600 cukorbeteg lábát kell amputálni, vagyis naponta 10 ember veszti el alsó végtagját. A betegek többségénél idegbántalom áll az amputációk hátterében, jelentős részük megelőzhető lenne”- hangzott el az Egy Csepp Figyelem Alapítvány sajtóeseményén, a budapesti Zsolnay Kávéházban, ahol a cukorbetegségre vonatkozó adatokat és tendenciákat ismertették. Ennek jegyében indította el az alapítvány idén is országos szűréseit Egyszer Élünk Körút néven és immár országosan folytatódik a tavaly 5 iskolában sikerrel elindított KiDS elnevezésű iskolai oktatási program.

Olvass tovább

2019. 05. 11.

Chris Botti in Concert!

Újra Budapesten koncertezik Chris Botti

Olvass tovább

2019. 04. 02.

Budapestre érkezik a Hammond Orgona mezítlábas Királynője

Április 14-én vasárnap este 6 órától, a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a 80. születésnapját ünneplő Rhoda Scott, aki korábban már több ízben is adott koncertet Magyarországon, legutóbb Varnus Xavérrel.

Olvass tovább

1 2 3 4 5 »