Kultúra

Adventi koncert Tokody Ilonával és János Áccsal

Aki az idei karácsonyra emelkedett hangulatban szeretne készülni, annak kiváló lehetőség Tokody Ilona világhírű, Kossuth-díjas mesterművész és János Ács, az olasz operarepertoár szintén világhírű specialistájaként emlegetett karmester koncertje december 20-án 19 órakor a Budapesti Kongresszusi Központban.

Olvasson tovább

Visszatér Budapestre a világhírű Harlem Gospel Choir

Harlem Gospel Choir Sings Beyoncé. 2016 után ismét Magyarországra látogat a jazz és gospel New York-i kórusa, a Harlem Gospel Chior. Az előző évek  hatalmas sikere idén decemberben koncertet adnak hazánk fővárosában.

Olvasson tovább

Eszeveszett esküvő

Francia vígjáték 

Olvasson tovább

Vikidál 70, Zeffer 60, Mobilmánia 10

Életműkoncert kavalkád az Arénában

Olvasson tovább

Októberi könyvújdonságok a General Press Könyvkiadó kínálatából

Az ősz beköszöntével, helyezkedjünk el kényelmes fotelünkbe egy forró kakaóval és élvezzük a könyvek varázslatos világát...

Olvasson tovább

Ismét Olvasás Éjszakája! Sok szeretettel várják a szervezők a könyvek szerelmeseit Budapesten és vidéken több helyszínen

Az Olvasás Éjszakája olyan olvasásnépszerűsítő irodalmi és könyves fesztivál, ahol írók, olvasók és könyvesek együtt hoznak létre egy más világot, amely a könyves kultúrát, a könyvolvasást, mint örömforrást mutatja be. Az éjszakába nyúló rendezvény helyszínein könyv- és folyóiratkultúrához kapcsolódó látványos, zenés programok, interaktív produkciók szórakoztatják és művelik a közönséget.

Olvasson tovább

Yves Saint-Laurent Múzeum nyílik Párizsban

Saint-Laurent alapítványnak köszönhetően 2017. október 3-án nyílik meg Párizsban és a marokkói Marrákes-ben az Yves Saint-Laurent (1936-2008) munkássága előtt tisztelgő múzeum.   

Olvasson tovább

IMÁDOK FÉRJHEZ MENNI!

Szeptemberre van egy színház ajánlatunk, ami garantáltan esküvő lázba hoz mindenkit! 

Olvasson tovább

Olvasnivalók az indián nyárra

Nyár végi nyaralásokhoz ajánljuk a General Press Könyvkiadó legújabb romantikus regényeit.

Olvasson tovább

Nyitva - romantikus magyar filmkomédia

Végre egy szexi film! – sóhajtottak fel páran a Filmalapnál.

Olvasson tovább

1 2