Címlaplány

Királynő a címlapon

Címlapunk tervezésekor az volt az elképzelésünk ‒ mivel téli számról van szó ‒, hogy hideg, jeges, csillogós hangulatot varázsolunk a képre. Valahol egy jégkirálynőt képzeltünk el, aki egy gyönyörű ruhában ezüst és fehér színben ragyog majd a fotón. Aztán az elképzelésünk olyannyira megvalósult, hogy valódi királynő lett címlaplányunk: Bíró Barbara Cynthia, a Miss Health & Beauty 2018 első helyezettje. Úgyhogy címlapunkon egy igazi jégkirálynőt láthatunk.

Ismerkedjünk meg vele!

 

Olvass tovább

Belestünk a tavaszi-nyári címlaplány fotózás kulisszatitkaiba, és egyúttal Jázminnal beszélgettünk a családi harmónia fontosságáról és örömeiről

Tavaszi számunk címlaplány pályázatára nagyon sokan jelentkeztek. Kicsit meg is ijedtünk, hogy hogyan tudunk majd ennyi szép lány közül választani és megtalálni a legideálisabb arcot. Szóval nem volt könnyű a feladat, sokat tanakodtunk és nézegettük a fotókat. Végül Jázminra esett a választásunk, aki visszafogottságával, egyéni bájával és gyönyörű hajával fogott meg bennünket.

 

Olvass tovább

Őszi-téli számunk címlaplányával, Orsival beszélgettünk a divatról, álmokról és a fotózás pillanatairól

Nagy izgalommal készültünk legutóbbi számunk címlap fotózására. Több okból  is tettük ezt, hiszen egy fotózás mindig csapatmunka és előre nem tudni, hogy hogyan áll majd össze ez a közös munka. Máskülönben meg első ízben fotóztunk ún. civil lányt és emiatt is kicsit izgultunk, hogy kiválasztottunk hogyan mozog majd a fényképezőgép előtt.

 

Olvass tovább