Tippek esküvőre

Esküvői fotós helyek Budapesten

Azt hiszem, nem mondok újat, amikor azt mondom: Budapest gyönyörű város. Szép a fekvése, a régi épületei, a hangulata. Amikor az esküvői fotózás témaköre felmerül és annak kérdése, hogy az hol legyen, sokszor esünk abba a hibába, hogy a már bevált, szép, ámde unalomig fotózott helyeket választjuk. 

Olvasson tovább

A virágkoronák története

Tévedünk, ha azt hisszük, hogy az esküvőkön oly előszeretettel viselt virágkoszorúk mai találmányok. Történetük igencsak régi időkre vezet vissza. 

Olvasson tovább

A gyémánt a nő legjobb barátja

Ez a Marilyn Monroe-tól elhíresült mondás örök igazságot rejt. Valljuk be, nagyon tudunk/tudnánk örülni akár csak egy kis pici csillogó gyémántnak. Szerencsére egy eljegyzés jó alkalom arra, hogy ilyen örömben részesüljünk. 

Olvasson tovább

Melyik ruha számodra az ideális?

A fogason jól mutat, de felvéve már nem igazán simul alakunkra az a ruha. És még csak fölösleg sincs rajtunk. Akkor hát hol lehet a hiba?

Olvasson tovább

Esküvői zeneajánló

Az esküvők hangulatához nagyban hozzájárul, hogy milyen zenéket választunk az egyes programpontokhoz. Más dallam kell a bevonuláshoz, a ceremónia végén, vagy a szülőköszöntésnél, a nyitótáncnál, a menyecsketáncnál vagy a torta felvágásakor. 

Olvasson tovább

A legszebb kültéri esküvőhelyszínek hazánkban

Az esküvő helyszínének kiválasztása az első, a legfontosabb és egyben talán a legszórakoztatóbb előkészület, ami a nagy nap előtt a párra vár. Hol kezdje az ember? Hiszen végtelen számú csábító lehetőség kerülhet szóba. Segítségképpen most Magyarország legszebb helyszíneit gyűjtöttük össze, ahol biztosan minden vendég szava elakad, a látványtól is, nemcsak a boldogító igen hallatán.

Olvasson tovább

Mesebeli esküvő

Azoknak a jegyespároknak szól ez a cikkünk, akik esküvőjüket valami egészen rendkívülire tervezik. Valahogy úgy képzelik el a nagy napot, mintha csak egy mese kelne életre.

Olvasson tovább

Esküvő a szabadban

Itt a nyár és - mint tudjuk -, a házasságkötések nagy többségében ilyenkor zajlanak.
Az idő szép, ragyogó napsütés, virágzó természet, csiripelő madarak, meleg esték... kell ennél több egy tökéletes esküvői helyszínhez?

Olvasson tovább

A násznép ruhaválasztása – nyáron

Köztudott, hogy nyáron köttetik a legtöbb esküvő, így a rokonok, barátok, ismerősök leginkább ilyenkor kapnak meghívást egy-egy lakodalomba.

Olvasson tovább