Hírek a nagyvilágból

Tetőtől talpig – Kiállítás a bécsi szépségiparról

Fodrászok, borbélyok, kozmetikusok és a testápolási kultúra állnak a Wien Museum Karlsplatz legújabb kiállítása középpontjában. A "Tetőtől talpig" című tárlat arra is rávilágít, miként keletkeztek és milyen jelentést hordoztak egyes stílusok és divathullámok.

Olvasson tovább

A Grasse-i Nemzetközi Parfümmúzeum

Grasse-t a parfüm fővárosának is nevezik. A jázmin, tubarózsa és jácint mezők számára tökéletes talajnak és éghajlatnak hála, a parfümnek nagy múltja van itt, egészen a 16. századig nyúlnak vissza gyökerei. Grasse tehát nem véletlen büszkélkedhet egy egyedülálló parfümmúzeummal! A mintegy 3 500m² területű múzeum bemutatja a parfümök eredetét, gyártását, történelmét...

Olvasson tovább

Met gála 2018

A New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum idei jótékonysági estjét május 7-én tartották. 

Olvasson tovább

A hercegi esküvő időpontja

Május 19-én lesz Harry herceg és amerikai menyasszonya, Meghan Markle esküvője. A várva várt időpontot a Kensington-palota – Harry édesapja, Károly brit trónörökös londoni hivatala – közölte a sajtóval.

Olvasson tovább

Elkelt az évszázad legnagyobb gyémántja

A Graff Diamonds 53 millió dollárért, csaknem 14 milliárd forintért megvásárolta az elmúlt száz évben talált legnagyobb gyémántot a kanadai Lucara Diamond Corptól. A teniszlabda méretű 1109 karátos drágakövet Botswanában találták és a Lesedi La Rona (a mi fényünk) névre keresztelték. 

Olvasson tovább

Szupermodellek

A 90-es évek szupermodelljei a kifutón

Olvasson tovább

Hercegi esküvő

Fülöp szerb herceg és menyasszonya, a grafikus Danica Marinkovics nemrégiben tartották meg az esküvőjüket. A pár hivatalosan nyáron jelentette be az eljegyzést, és már mindenki nagyon várta a nagy napot. 

Olvasson tovább

Egy vagyonért kelt el Vilmos herceg és Katalin esküvői tortájának egy szelete

Vilmos herceg és Katalin hercegnő esküvői tortájának egy darabját 638 fontért (226 ezer forintért) árverezték el – közölte a londoni Chiswick aukciósház.

Olvasson tovább

Milliárdos esküvő

Karen Karapetyan, a milliárdos örmény ingatlanmogul, Samvel Karapetyan fia és az orosz közösségi média sztárja, Lilit esküvője igazán nem mindennapi volt.

Olvasson tovább

1 2