Hírek a nagyvilágból

A hercegi esküvő időpontja

Május 19-én lesz Harry herceg és amerikai menyasszonya, Meghan Markle esküvője. A várva várt időpontot a Kensington-palota – Harry édesapja, Károly brit trónörökös londoni hivatala – közölte a sajtóval.

Olvasson tovább

Elkelt az évszázad legnagyobb gyémántja

A Graff Diamonds 53 millió dollárért, csaknem 14 milliárd forintért megvásárolta az elmúlt száz évben talált legnagyobb gyémántot a kanadai Lucara Diamond Corptól. A teniszlabda méretű 1109 karátos drágakövet Botswanában találták és a Lesedi La Rona (a mi fényünk) névre keresztelték. 

Olvasson tovább

Szupermodellek

A 90-es évek szupermodelljei a kifutón

Olvasson tovább

Hercegi esküvő

Fülöp szerb herceg és menyasszonya, a grafikus Danica Marinkovics nemrégiben tartották meg az esküvőjüket. A pár hivatalosan nyáron jelentette be az eljegyzést, és már mindenki nagyon várta a nagy napot. 

Olvasson tovább

Egy vagyonért kelt el Vilmos herceg és Katalin esküvői tortájának egy szelete

Vilmos herceg és Katalin hercegnő esküvői tortájának egy darabját 638 fontért (226 ezer forintért) árverezték el – közölte a londoni Chiswick aukciósház.

Olvasson tovább

Milliárdos esküvő

Karen Karapetyan, a milliárdos örmény ingatlanmogul, Samvel Karapetyan fia és az orosz közösségi média sztárja, Lilit esküvője igazán nem mindennapi volt.

Olvasson tovább

Káprázatos esküvő

Az orosz oligarcha, Alekszej Sapovalov és Xénia Csaricsina a moszkvai Barvika hotelben fogadott nemrégiben egymásnak örök hűséget. 

Olvasson tovább

Nemzetközi Divatshow

Az idei nagy esküvői ruhatervezők bemutatóiból szemezgettünk. Ugyan ez idő tájt terveikkel időben ők már sokkal előrébb járnak, ám a ma menyasszonya a 2017-es ruhatrendet követi.

Olvasson tovább

Mesebeli esküvő

Tunku Aminah (31), a maláj király egyetlen lánya férjhez ment Dennis Verbaas (28) holland focistához.

Olvasson tovább