Hírek a nagyvilágból

Lánykérés a focipályán

A chilei Antofagasta csatára, Eduard Bello az Everton elleni bajnoki meccsen kérte meg szerelme kezét. 

Olvass tovább

Emmy-díj után lánykérés

Az idei Emmy-gála egy igen megható pillanatának lehettek tanúi az ott egybegyűltek. Történt ugyanis, hogy Glenn Weiss rendező miután átvette a díjat, egy rövid beszéd után, váratlanul megkérte barátnője kezét.

Olvass tovább

A hercegnő ruhája

A legtöbb ember számára a sussexi hercegné Givenchy esküvői ruhája csak messziről vagy képernyőn keresztül volt látható. Azonban a Kensington Palota bejelentette, hogy októbertől a nagyközönség számára lehetővé teszik, hogy közelről is megcsodálhassák ezt a különleges kreációt.

Olvass tovább

A Casadei lány olaszországi esküvője

Arianna Casadei, a luxus lábbeli márkájának kreatív igazgatója, házasságot kötött Nicolò Zaghini-val San Mauro Pascoliban, Olaszországban. Az esküvő időpontja tökéletesesnek bizonyult, hiszen a családi vállalkozás szeptemberben ünnepli 60. évfordulóját.

Olvass tovább

Megnyílt a Selfridges karácsonyi vására

Bár Európa nagy része hőségtől tikkad, Londonban már megnyílt a Selfridges karácsonyi vására.

Olvass tovább

Raul Lopez egyedi esküvői öltözéke

Cynthia Cervantes and Travis Gumbs nemrégiben mondták ki a boldogító igent Mexikóban. Azon túl, hogy a vőlegény a Street Etiquett nevű férfidivattal foglalkozó népszerű blog alapítója és a producer menyasszony korábban együtt dolgozott Lopez-zel a Luar márka kapcsán, a különlegesség az, hogy az a pár esküvői ruháját maga Raul Lopez tervezte.

Olvass tovább

A.S.I. - Nemzetközi Sommelier Szövetség - arany és ezüst sommelier diploma átadó

A sommelier olyan szakember, aki az éttermekben a bor-étel ideális társítását végzi, ami a gasztronómiai élményt teljessé teszi. Ez a hivatalos meghatározás, de ennél sokkal többről van szó.

Olvass tovább

Ekkora összegű ajándékot várnak a házasulandó párok - Top 3 legrosszabb nászajándék: étkészlet, váza, kávéfőző

A házasulandók 60 százaléka pénzre és tárgyi ajándékra egyaránt számít az esküvőn, minden harmadik pár 10 és 20 ezer forint közötti bevétellel kalkulál vendégenként – derült ki a KártyaPláza.hu friss felméréséből. Minden ötödik pár még az esküvő éjjelén standol, vagyis átszámolja a bevételt. Az étkészlet, váza és a kávéfőző vezetik a legrosszabb nászajándékok toplistáját.

Olvass tovább

Tetőtől talpig – Kiállítás a bécsi szépségiparról

Fodrászok, borbélyok, kozmetikusok és a testápolási kultúra állnak a Wien Museum Karlsplatz legújabb kiállítása középpontjában. A "Tetőtől talpig" című tárlat arra is rávilágít, miként keletkeztek és milyen jelentést hordoztak egyes stílusok és divathullámok.

Olvass tovább

A Grasse-i Nemzetközi Parfümmúzeum

Grasse-t a parfüm fővárosának is nevezik. A jázmin, tubarózsa és jácint mezők számára tökéletes talajnak és éghajlatnak hála, a parfümnek nagy múltja van itt, egészen a 16. századig nyúlnak vissza gyökerei. Grasse tehát nem véletlen büszkélkedhet egy egyedülálló parfümmúzeummal! A mintegy 3 500m² területű múzeum bemutatja a parfümök eredetét, gyártását, történelmét...

Olvass tovább

1 2