Real wedding

Megerősítő fogadalom egy elbűvölő helyen

Samantha Angelo stylist és Peter Ostrega már 5 éve házasok. Ezt a kerek évfordulót szerették volna látványosan megünnepelni a barátaikkal, szeretteikkel. Mégpedig úgy, hogy a mulatságot egy házasságukat megerősítő szertartás előzze meg. 

Olvass tovább

Romantikus esküvő Toszkánában

Elizabeth Bal és David Molotsky először Hamptons strandján találkozott. Beszélgetésük nem akart véget érni, így este egy takaróval és egy üveg rozéval a parton folytatták ismerkedésüket. Mint kiderült, aznap volt a Perseidák meteorraj csúcspontja. Azóta a két fiatal ezt a napot mindig megünnepli…

Olvass tovább

Velencei álomesküvő

A norvég belsőépítész Phoebe Hveem vőlegényével, Pederrel, aki ingatlan befektető, egy kedves házaspár által találkozott először. "Oslo nagyon kicsi hely" - jegyzi meg Phoebe. "A megismerkedésünk után majdnem hat évig vártunk az esküvőre”.

Olvass tovább

Az ismert modell koppenhágai esküvője

Caroline Brasch Nielsen modell három évvel ezelőtt találkozott Frederik Bille Brahe-vel a fiatalember éttermében. Az ott történt rövid beszélgetés és viccelődés elég volt ahhoz, hogy a fiatalok egymásba szeressenek. 

Olvass tovább

Egy hangulatos esküvő Írországban

Alex Prager fotográfus, filmkészítő és Simon Dargan egy közös barátjuk esküvőjén találkozott először. 

Olvass tovább

Alexandra Carl stylist és Jacob John Harmer filmrendező elegáns esküvője

A dán stylist és vőlegénye augusztus 4-én a baptista egyház szertartása szerint házasodott össze Koppenhágában. 

Olvass tovább

Nem mindennapi szicíliai esküvő

A népszerű divatblogger (The Blonde Salad), Chiara Ferragni nemrégiben férjhez ment az olasz repperhez, Federico Leonardo “Fedez” Lucia-hoz.

Olvass tovább

Juci és Dani környezettudatos esküvője

Juciék életmódjára a természetre és a táplálkozásra való gondos odafigyelés, környezettudatosság jellemző. Miért változtattak volna az esküvőjükön ezen a gondolkodásmódon? Nem is változtattak...

Olvass tovább

Meggie Kempner és Ian McLean esküvője

A kreatív igazgató Meggie és vőlegénye, Ian teljesen különböző helyen nőttek fel. Ám mindkettőjük számára nagyon fontos volt, hogy a világ különböző részein élő barátaik és családtagjaik osztozhassanak boldogságukban és egy egész hétvégét töltsenek el velük együtt esküvőjük alkalmából.

Olvass tovább

Tabitha Simmons és Robert Livingston Mortimer esküvője

Tabitha Simmons, a Vogue szerkesztője, stylist-ja két és fél évvel ezelőtt találkozott – ahogy sokan emlegették -, New York egyik legpartiképesebb agglegényével, Livingston Mortimer-rel. A találkozó – úgy tűnik -, sorsdöntő volt, hiszen idén hivatalosan is összekötötték életüket.

Olvass tovább

1 2