Életmód

Varga Izabellán és Kocsis Tibón sem fogott ki a diabétesz teszt. Nagyszabású nemzetközi oktatási program indul az általános iskolákban!

Hírességek is közreműködnek majd abban az új általános iskolai diabétesz oktatási programban, amelyben diákok, tanárok, sőt a gyerekek szülei is átfogó ismereteket szerezhetnek a cukorbetegségről. A programot a Nemzetközi Diabétesz Szövetség hozta létre részben azért is, hogy a cukorbeteg gyerekeket elfogadják az iskolákban - hangzott el az Egy Csepp Figyelem Alapítvány sajtóeseményén, a budapesti Zsolnay Kávéházban, ahol Varga Iza, Kocsis Tibó és Szellő István is megmérette magát a diabétesz teszten. Ez a tudáspróba is része lesz az oktatási programnak, melyben az Egy Csepp Figyelem Alapítvány is közreműködik a következő tanévben.

Olvasson tovább

Élményesküvő a Spirit Hotelben

A mintegy 12 000 lakosú kis romantikus város, Sárvár 1961-ben került – nyugodtan mondhatjuk - a világ érdeklődésének középpontjába. Ugyanis az akkor végzett olajfúrások során értékes gyógyvizet találtak, így mára ez a város az egészségturizmus egyik legvonzóbb helyévé vált.

Olvasson tovább

Mosolyogj vakítóan fehér fogakkal a Nagy Napodon is!

Gondolj időben arra, hogy mit fogsz viszont látni esküvői fotóidon, videóidon. 

Olvasson tovább

Felmérés

A házasságkötések számának hosszabb időszak óta tartó nagymértékű emelkedése megtorpant, és 2017. első negyedévében a regisztrált házasságok száma mérséklődött az egy évvel korábbihoz képest.

Olvasson tovább

Csináld azt, amit örömmel tudsz csinálni!” - Geszler Dorottya új sorozatában a Pilates a főszereplő

Geszler Dorottya volt már szépségkirálynő, és sikeres TV-műsorok háziasszonya is. Az RTL Klub Stíluskalauz című műsorában most kétszeresen is testhezálló szerepben láthatjuk viszont a mindig mosolygós Dorottyát, aki elárulja nekünk, hogy minek köszönheti tökéletes alakját.

Olvasson tovább