Életmód

Teszt – Szerelmes vagy még a partneredbe?

Ha bizonytalan vagy a válaszban, hogy az együtt töltött idő során érzéseid milyen irányban változtak, erősödtek, vagy éppen gyengültek pároddal szemben, töltsd ki az alábbi tesztet.

 

Olvass tovább

Varga Izabellán és Kocsis Tibón sem fogott ki a diabétesz teszt. Nagyszabású nemzetközi oktatási program indul az általános iskolákban!

Hírességek is közreműködnek majd abban az új általános iskolai diabétesz oktatási programban, amelyben diákok, tanárok, sőt a gyerekek szülei is átfogó ismereteket szerezhetnek a cukorbetegségről. A programot a Nemzetközi Diabétesz Szövetség hozta létre részben azért is, hogy a cukorbeteg gyerekeket elfogadják az iskolákban - hangzott el az Egy Csepp Figyelem Alapítvány sajtóeseményén, a budapesti Zsolnay Kávéházban, ahol Varga Iza, Kocsis Tibó és Szellő István is megmérette magát a diabétesz teszten. Ez a tudáspróba is része lesz az oktatási programnak, melyben az Egy Csepp Figyelem Alapítvány is közreműködik a következő tanévben.

Olvass tovább

Élményesküvő a Spirit Hotelben

A mintegy 12 000 lakosú kis romantikus város, Sárvár 1961-ben került – nyugodtan mondhatjuk - a világ érdeklődésének középpontjába. Ugyanis az akkor végzett olajfúrások során értékes gyógyvizet találtak, így mára ez a város az egészségturizmus egyik legvonzóbb helyévé vált.

Olvass tovább

Mosolyogj vakítóan fehér fogakkal a Nagy Napodon is!

Gondolj időben arra, hogy mit fogsz viszont látni esküvői fotóidon, videóidon. 

Olvass tovább

Felmérés

A házasságkötések számának hosszabb időszak óta tartó nagymértékű emelkedése megtorpant, és 2017. első negyedévében a regisztrált házasságok száma mérséklődött az egy évvel korábbihoz képest.

Olvass tovább

Csináld azt, amit örömmel tudsz csinálni!” - Geszler Dorottya új sorozatában a Pilates a főszereplő

Geszler Dorottya volt már szépségkirálynő, és sikeres TV-műsorok háziasszonya is. Az RTL Klub Stíluskalauz című műsorában most kétszeresen is testhezálló szerepben láthatjuk viszont a mindig mosolygós Dorottyát, aki elárulja nekünk, hogy minek köszönheti tökéletes alakját.

Olvass tovább