Sztárhírek

A várva várt hercegi esküvő

Elkelt a kisebbik angol herceg is, az angol trón hatodik várományosa. Minden képzeletet felülmúló érdeklődés kísérte ezt a nem mindennapi esküvőt.

Olvasson tovább

Az énekesnő esküvője

Népszerű énekesnőnk, Rúzsa Magdi nemrégiben fogadott örök hűséget szerelmének, Vilmosnak.

Olvasson tovább

Janicsák Veca férjhez ment

Veca és Ábel öt év együttélés után döntöttek úgy, hogy szétválnak útjaik. Nem jelent meg harmadik személy, különösebb veszekedés sem volt közöttük. Közös gyermeküket, Emmát, úgy tűnt Veca egyedül fogja nevelni. 

Olvasson tovább

Futács Gitta & Márkó

Katona Gitta (26), a 2014-es Magyarország Szépe-Miss World Hungary I. udvarhölgye és Futács Márkó (27), a horvát Hajduk Split labdarúgója idén örök hűséget fogadtak egymásnak.

Olvasson tovább

Megnősült Szilágyi Áron olimpiai bajnokunk

Újabb kiváló sportember esküvőjéről számolhatunk be.

Olvasson tovább

Miranda Kerr titkos esküvője

Miranda Kerr és a Snapchat alapítója, a milliárdos Evan Spiegel esküvőjére teljes titokban került sor.  A pár ragaszkodott a külvilág teljes kizárásához, így még a kis létszámú (45) násznépnek is megtiltották, hogy bármilyen módon hírt adjanak erről a meghitt eseményről. 

Olvasson tovább

Férjhez ment a szép úszónő

Néhány napja még csak arról szereztünk tudomást, hogy a négyszeres olimpikon Európa-bajnok, Jakabos Zsuzsanna és edzője, Petrov Iván egy párt alkotnak, máris érkezett az újabb hír, miszerint a vizes világbajnokság után három nappal a szerelmesek össze is házasodtak. 

Olvasson tovább

A futballsztár esküvője

Az argentin Lionel Messi hazájában, Rosarióban mondta ki a boldogító igent gyerekkori szerelmének, a gyönyörű Antonela Roccuzzo-nak, akivel már évek óta együtt él.

Olvasson tovább

Álomesküvő talpig Swarovskiban

Férjhez ment a Swarovski birodalom örökösnője, Victoria. A 23 éves lány, aki nem mellesleg elismert osztrák énekesnő, igazi álomesküvő főszereplője volt.

Olvasson tovább

Az év esküvője

Kétségtelenül az év egyik legjobban várt eseménye Pippa Middleton és James Matthews fantasztikus esküvője volt.

Olvasson tovább