Legújabb trend

Esküvői tortadivat 2018

Az esküvői vacsora fénypontja, kétségtelenül, a torta. Mindenki kíváncsi, vajon milyen ízű, díszítésű és mekkora méretű lesz ez a csoda sütemény.

Olvasson tovább

Frizura- és smink trend 2018

Legutóbbi számunkban egy olyan fotózás képeit szedtük csokorba, amelyek a 2018-as smink és frizura trendet mutatták be. 

Olvasson tovább

Báli trend - 2018

Javában tart a báli szezon, ezért azok kedvéért, akik tanácstalanul állnak a szekrényük előtt, hogy mit is vegyenek fel, néhány támpontot, ötletet, javaslatot adunk az idei báli trendet illetően.

Olvasson tovább

Új trend a menyasszonyi cipőknél?

Nagy kérdés az esküvői cipők kiválasztásakor: a kényelmet vagy a praktikusat válasszuk?

Olvasson tovább

Eljegyzési gyűrű – újragondolva

Az élet minden területén változnak az igények, újfajta megoldások, formák, design után vágyakozunk. Miért lenne ez alól kivétel az eljegyzési gyűrű?

Olvasson tovább

A szerelmespárok új szimbóluma

A szarvas a magyarság számára szakrális állat. Az örök megújulás, a halhatatlanság, a teremtő erő és a bőség szimbóluma. A kelta mondavilágban a szarvastehén a nőiesség, a kecsesség, a szarvasbika a férfiasság, a védelmezés jelképe. 

Olvasson tovább

A jövő próbafülkéje

Magyarországon is bemutatkozott a jövő próbafülkéje, ami a legújabb technológiákat felvonultatva köti össze az offline és online világot.

Olvasson tovább

Új őrület! Szempilla dauer

Aki idegenkedik a 3D szempilla-hosszabbítástól, de mégis gyönyörű, lágy ívű pillákat szeretne, annak ezt az újdonságot ajánljuk.

Olvasson tovább

Ujjak, vállak, blúzok – a legújabb trend szerint

Itt a nyár és ebben a nagy melegben jól esik könnyű, szellős ruhákat felvenni a mindennapokban. Persze az sem utolsó szempont, hogy legyen csinos, szexi és mindenképpen trendi.  Összegyűjtöttünk néhány képet, melyek ezek aktualitását támasztják alá.

 

Olvasson tovább

A sárga az új fekete

Ahogy tavaly, idén is hódít a sárga. Ez a szín ugyanis nemcsak üde és energikus, de pozitív kisugárzást is biztosít viselőjének. A sárga felvidít, hisz a sárga a mosoly színe is. Megmutatjuk, hogyan és mivel viselje, hogy elkerülje a „darázs” effektust. Legyen Ön a nap királynője.

Olvasson tovább